Parkett Eik Spitsbergen børstet supermattlakkert
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet supermattlakkert
 
 
 

Parkett Eik Spitsbergen natur supermattlakkert

2.89 kvm 999 kr/m2
Inklusive MVA 1-5 virkedager

ANKOMMER LAGER I SEPTEMBER, BESTILL NÅ! BEGRENSET MENGDE

Et meget populært og prisgunstig parkettgulv! Parkett Spitsbergen fra Nordic Flooring har et spekter av varmgrå fargetoner. Parkett Spitsbergen er ekstremt naturlig og med et riktig tre-uttrykk. Gulvet er svakt mørkere og mer varmgrå enn parkett Storfjord og parkett Svalbard. Nordic Flooring parkett Spitsbergen er norsk design av aller høy kvalitet, spesialutviklet for norske klimatiske forhold. Parkettgulvet er med sitt 5G klikk system svært enkel å montere, og egner seg for alle typer av gulvvarme. Gulvet er i natur-sortering, noe som betyr mindre mengde kvist. Inneholder variasjoner i farge på bordene, for et naturlig fargespill. 

Parkett Spitsbergen har langt mindre kvist enn hva som er normalt innen parkett. Overflaten er børstet og supermattlakkert, noe som gir ekstrem naturlighet sammen med lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Spitsbergen har enkel løsning hvor du selv kan reparere dype riper og hakk i overflaten med smeltevoks

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %

Pris pr pakke: 2 887,11 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
Leveringstid 1-5 dager
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 09 - 14)

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her booker du avtale for tilgang.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

The Arctic collection fra Nordic Flooring er parkett-kolleksjonen inspirert av Svalbards fantastiske natur og omgivelser. Design Spitsbergen har en utrolig fin og varm-hvit fargetone som passer perfekt inntil det Scandinaviske interiøret. En ren, men samtidig varm fargetone, hvor det rødlige og gule som veldig mange hvitpigmenterte parkettgulv har,  er eliminert bort.  Parkett Spitsbergen er i natur-sortering, noe som betyr at gulvet inneholder langt mindre kvist enn det som er normalt i rustikk, og særlig country-sortering. Gulvet har en flott børstet, strukturert og supermattlakkert overflate som gir en naturlig og ekte følelse.  Parkett Spitsbergen produseres med supermattlakk, som gir gulvet et naturlig og "ubehandlet" uttrykk. Parkett Spitsbergen er av meget høy kvalitet og spesialprodusert for norske klimatiske forhold. Dette er gulvet som passer inntil det meste, uansett stil-uttrykk.

Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet kan også maskinslipes, men da forsvinner den fine og naturlige børstingen. Se derfor video for hvordan vi anbefaler å slipe parkett.  Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og brukParketten har en totaltykkelse på 14mm og toppsjikt på 3mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

Nordic Flooring parkett er ekte norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære TV-serie "Eventyrlig Oppussing". 

2017-11-01

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Natur ( MINDRE KVIST )
Overflatebehandling
Børstet supermattlakk
Montering
G5 klikk
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
23
Tresort
Eik

6 produkter til