Parkett Icefjord

2.89 kvm 899 kr/m2
Inklusive MVA 3 - 6 virkedager

Legg inn antall m2:

Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %.
(eksempel: 20 m2 * 1,07 = 21,4 m2)

Kvm pr pakke: 2.89 m2

0 kr

Fraktalternativer får du når du kommer til kassen.

Fraktpriser postnummer:
0000 - 3999: 1490,-
4000 - 7049: 1990,-
7050 - 9999: 2490,-

Vi selger i hele pakker og dette blir omregnet når du går til kassen, du vil oppleve at prisen blir justert iht hele pakker (2.89 m2 pr pakke)

Leveringstid 1-5 dager
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 10 - 15)

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 3-5 dager. TIPS! Bestill flere enn én vareprøve av samme gulv. Da vil du få et mye mer helhetlig inntrykk av fargenyansene og spillet i treverket. Prøvene kan klikkes sammen til et større bord!

 
 
 

1 stavs parkett i høy kvalitet. Parkett Icefjord er i nydelig ren ekstrahvit og minimalistisk hvittone. Dette er et godt egnet parkettgulv inntil både det industrielle og minimalistisk interiøret. Du kan også benytte det som gulv inntil rustikke  vegger og møbler for å tilføre en god kontrast. Parkett Icefjord er et særegent gulv skiller seg ut og som uttrykker et noe mer "slørete" uttrykk. Gulvet er i hvit inn-farget europeisk eik som er matt lakkert, og svært slitesterkt. Parkett Icefjord klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten.

Parkett Icefjord er i rustikk sortering med normal mengde kvist og med varierende fargespill. Overflaten er børstet og matt lakkert, noe som gir et mer naturlig uttrykk med lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Icefjord har også unike løsninger for enkel reparasjon av riper og hakk ( smeltevoks og lakkpenn parkett ) utviklet av Nordic Flooring

Høyeste krav til kvalitet!

Enestående kundeanmeldelser (Se Trustpilot)

Gigantiske direkte innkjøp = spinnville priser!

Rask hjemlevering i hele Norge!


Gulvet har en livlig overflate med lyse fargetoner som er unike hva gjelder parkett. Hvite sprekker, hvite åreringer og delvis hvite kvister gir et særdeles eksklusivt og flott uttrykk. Parketten er et særnorsk design av aller høyeste kvalitet, og produseres for Nordic Flooring på en av verdens største og mest anerkjente parkett-fabrikker.

The Arctic collection er parkett-kolleksjonen inspirert av Svalbards fantastiske natur og omgivelser. Icefjord er inspirert av hvordan landskapet på Isfjord med sine isbreer og fjell fargelegges ved soloppgang. Gulvet har utrolig fine kontraster som utfyller hverandre og skaper et helt spesielt liv. Gulvet er børstet og mattlakkert for et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. Parketten er av markedets aller beste kvalitet, spesial-produsert for norske forhold.

2016-04-21

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Normal (Rustikk)
Overflatebehandling
Børstet mattlakkert
Montering
5G klikk
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
microfas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
23
Tresort
Eik
Design
Lys
Bordbredde kategori
Bred (18-21cm)
Overflate kategori
Lakk
Lagerstatus
På lager

Nødvendig tilbehør