Parkett Eik Icefjord natur børstet matt.

466 kr/m2 849 kr/m2

-45%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 28. January!

På lager

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 1 349,49 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortEik
Tykkelse14mm
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke23
SorteringNatur
Overflate/fdvMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
Montering5G klikk
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljermicrofas alle 4 sider

Om Parkett Eik Icefjord natur børstet matt.

Spesialpris på eksklusiv parkett NÅ!

En av markedets aller flotteste og mest eksklusive parkettgulv inspirert av Svalbard`s fantastiske natur. Gulvet har en livlig overflate med lyse fargetoner som er unike hva gjelder parkett. Hvite sprekker, hvite åreringer og delvis hvite kvister gir et særdeles eksklusivt og flott uttrykk. Parketten er et særnorsk design av aller høyeste kvalitet, og produseres for Nordic Flooring på en av verdens største og mest anerkjente parkett-fabrikker.

The Arctic collection er parkett-kolleksjonen inspirert av Svalbards fantastiske natur og omgivelser. Icefjord er inpirert av hvordan landskapet på Isfjord med sine isbreer og fjell fargelegges ved soloppgang. Gulvet har utrolig fine kontraster som utfyller hverandre og skaper et helt spesielt liv. Gulvet er børstet og mattlakkert for et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. Parketten er av markedets aller beste kvalitet, spesial-produsert for norske forhold.

Erfaringer

Skriv en omtale

Parkett Eik Icefjord natur børstet matt.

Parkett Eik Icefjord natur børstet matt.

Spørsmål og svar

 • Spørsmål fra Øyvind
  on 2014-11-01
  Hei

  Vi skal ha nytt gulv til stue/kjøkken. Vi ønsker en lys, bred, litt struktur enstav parkett i eik med lite, eller uten kvist.
  Vi er litt usikre på oljet eller lakkert.
  Jeg finner ingen opplysninger om bredder eller sliteskikt, kunne du sagt litt om dette om de modellene du mener kan være aktuelle for oss.

  Svar:
  Hei, i natur sortering (jevnere fargespill og mindre kvist) så er det egentlig bare to alternativer. 1-stavs Parkett Tinfossen Denne er utorlig fin og ren i fargetonen. Mattlakkert (med et oljet uttrykk) og vedlikeholdsfri i 15-20 år. Jevnt fargespill og med svært lite kvist. Alternativ to er 1-stavs parkett White Falls Denne er børstet og svært matt i overflaten. Nærmest umulig å kjenne at denne er lakkert. Et siste alternativ er forsåvidt 1-stavs parkett White Winter Også veldig ren i hvittonen og svært lite kvist. Når du er inne på hvert produkt trykker du på les mer knappen, der kommer det helt i bunnen opp dimensjoner og teknisk info. Anbefaler at du ringer oss for ytterligere informasjon, og gjerne bestiller vareprøver av disse. Ha en fin kveld :-)

Tilbehør

Last ned

FDV dokumentasjon AC

Her finner du FDV informasjon om Arctic collection gjeldene fra Mars 2016.

Last ned (645.07k)