Parkett Eik Tinfossen robust matt

480 kr/m2 750 kr/m2

-36%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 26. November!

På lager

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 1 732,80 kr
Kvm pr pakke: 3.61 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortEik europeisk
Tykkelse13,3mm
Bordbredde182 mm
Bordlengde2200 mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke28
SorteringRustikk
Slitesjikt2,7 mm
Overflate/fdvMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27 grader, max 60 W/m2
MonteringG5 Klikk
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerMicrofaset langside

Om Parkett Eik Tinfossen robust matt

Vår beste kvalitet noensinne!


Parkett Tinfossen er helt unik i sin utradisjonelle hvite og rene overflate.  Parkett Tinfossen har en 100% ren hvit fargetone, som heller svakt med de grå nyansene i stede for gult, grønt eller rosa. Dette er det perfekte gulvet både inntil det industrielle og minimalistisk interiøret,. Du kan også benytte det som gulv inntil rustikke  vegger og møbler for å tilføre en god kontrast. Gulvet er av europeisk eik og er akkurat så lyst at det får den ultimate renheten, samtidig som det tar vare på uttrykket et tregulv skal ha. Gulvet er i robust/ rustikk sortering, noe som betyr at eiken inneholder spredte kvist og varierende fargespill.  De lange bordene på 2200mm tilfører ekstra eksklusivitet sammen med de brede plankene på 180mm. Parketten har en totaltykkelse på 14mm og toppsjikt på hele 4mm! Når toppsjiktet er så tykt kan det slipes flere ganger, og du opplever å få et mer robust kvalitetsgulv. Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten.

Naturlig


Parkett Tinfossen er jevn i overflaten og er mattlakkert med bare 8-10% glans. Gulvet har en medium fas/ v-spor på langsiden, noe som gir et mer destinkt skille mellom gulvbordene. Parkett Tinfossen har en meget god og slitesterk mattlakk, noe som gir lange vedlikeholdsintervaller på 15-30 år avhengig av bruk.

Maksimal kvalitet i alle ledd


Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  Gulvet er vokset i alle skjøter for å redusere faren for knirk på ujevne undergulv. Klikkpatenten er Valinge G5, noe som gjør monteringen til en lek. Se flere av våre unike parkett gulv.

NORSKE KVALITETSKRAV

Nordic Flooring` «big mission» er ikke bare unike rotnorske og storslåtte design. «The big mission» er også produksjon av markedets mest slitesterke og mest holdbare kvalitetsgulv!  

Nordic Flooring gulv er spesialprodusert for norske forhold og krav til særdeles god kvalitet. Nordic Flooring`s hovedfabrikk ligger i Polen og er anerkjent som en av de beste kvalitetsprodusentene i verden. Dette kan bekreftes og dokumenteres gjennom en rekke første klasses sertifikater. De viktigste og mest prestisjefylte er:

1. Benytter råmaterialer fra bærekraftig skog. FSC- sertifisert og en av få produsenter som er sertifisert til å benytte «reinskog allianse» logoen.

2. Den mest moderne høyteknologiske produksjonsmetoden.

3. Ekstraordinær høy motstand mot deformasjon under vekslende temperatur og luftfuktighet.

(Dels grunnet ny høyteknologi i produksjonsprosessen og dels grunnet kvaliteten i treverket som blir benyttet i 3 sjikts konstruksjonen)

4. Ekstraordinær motstandsdyktig og slitesterk lakk hvor de 2 siste lagene har «anti-scratch» egenskaper. ( Taber og Stridsman testene bekrefter dette )

5. LOC Klikksystem som tåler en kraft på 2,90 kN/cm2 mot normale produsenter med 1,90kN/cm2. Det betyr i praksis at klikksystemet er langt sterkere enn tradisjonelt i markedet.

Erfaringer

Skriv en omtale

Parkett Eik Tinfossen robust matt

Parkett Eik Tinfossen robust matt

Spørsmål og svar

 • Spørsmål fra Bjørn Henning Ekeland
  on 2015-02-18
  Hei,
  kan enstavsparkettene fastlimes til underlaget (betong)?

  Vh
  Bjørn Henning Ekeland

  Svar:
  Hei, ja all parkett kan limes til undergulv ved riktig fremgangsmåte.

Tilbehør

Last ned

FDV dokumentasjon IC

Her finner du FDV informasjon om Arctic collection gjeldene fra Mars 2016.

Last ned (646.51k)