Parkett Eik Jomfruland robust hardvoksoljet
  • Parkett Eik Jomfruland robust hardvoksoljet
 
 
 

Parkett Eik Jomfruland robust hardvoksoljet

Tilbudet gjelder t.o.m. Mandag 8. November!

3.61 kvm 749 kr/m2 - 25%
998 kr/m2
Inklusive MVA 1-5 virkedager

Parkett Eik Jomfruland Robust har en utrolig flott og elegant hvit-vasket overflate i herlige nyanser. Parkett Jomfruland passer utmerket inntil både lyse og mørke veggfarger. Gulvet passer i de fleste sammenhenger mht stil og uttrykk.

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %

Pris pr pakke: 2 702,09 kr
Kvm pr pakke: 3.61 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
Leveringstid 1-5 dager

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her booker du avtale for tilgang.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Parkett Jomruland, designet av Halvor Bakke med inspirasjon fra rullesten-strendene på Jomfruland. Parketten har en utrolig flott og elegant hvit-vasket overflate i herlige nyanser. Parkett Jomfruland passer utmerket inntil både lyse og mørke veggfarger. Gulvet passer i de fleste sammenhenger mht stil og uttrykk. Gulvet er av markedets aller høyeste kvalitet. Halvor Bakke har funnet inspirasjonen i det særegne strandbeltet på nettopp Jomfruland. Parkett Jomfruland robust har en normal mengde med spredte kvist som gir gulvet et naturlig og rustikk uttrykk. Gulvet er produsert på høyteknologisk metode, som reduserer deformasjoner i treverket under ekstraordinære luftfuktighetssvingninger. Fabrikken som produserer for Nordic Flooring, er dessuten en av få fabrikker på verdensbasis som kan benytte reinskogallianse- logoen. En  FSC- sertifisering som betyr at Nordic Flooring kun benytter råmaterialer fra bærekraftig skog. parkett Jomfruland er ekstra lett å legge med sin 5G klikk. Overflaten er hardvoksolje behandlet (se informasjons-video om hvordan du vedlikeholder slike gulv).

Gulvet er av inn-farget europeisk eik og er akkurat så naturlig som et tregulv skal være. Overflaten er børstet, supermatt og hardvoksoljet. Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet bør ikke maskinslipes, da struktur, børsting og farge forsvinner. Se video om hvordan vi anbefaler å slipe parkettgulv. Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og bruk. Parketten har en totaltykkelse på 13,3mm og toppsjikt på 2,7mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten.

Dataark

Mønster
1-stav
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Børstet hardvoksolje
Montering
Valinge 5G klikk
Bordbredde
182 mm
Bordlengde
2200 mm
Tykkelse
13,3 mm
Slitesjikt
2.7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
ingen fas
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
25kg
Tresort
Eik

Last ned

FDV Shades of Telemark

Last ned (735.6k)

Book time i vårt showroom i Oslo her

(NB! Det er kun parkett og noe laminat som er utstilt i Oslo. Klikk HER å se nederst på siden hva som er utstilt)

6 produkter til