Parkett Eik Storfjord børstet "invisible" mattlakk

648 kr/m2 998 kr/m2

-35%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 20. July!

På lager

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 2 341,81 kr
Kvm pr pakke: 3.61 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortEik
Tykkelse13,3mm
Bordbredde182mm
Bordlengde2200mm
Vekt per pakke28kg
SorteringNatur, jevnt fargespill/ lite kvist
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringG5 klikk
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerFas langside

Om Parkett Eik Storfjord børstet "invisible" mattlakk

The Arctic collection fra Nordic Flooring er parkett-kolleksjonen inspirert av Svalbards fantastiske natur og omgivelser. Design Storfjord har en utrolig fin og riktig hvit fargetone som passer perfekt inntil det Scandinaviske interiøret. En ren, men samtidig varm fargetone, hvor det rødlige og gule som veldig mange hvitpigmenterte parkettgulv er eliminert bort. Gulvet er i en natur sortering hvor det er en ren overflate med lite kvist og jevne fargevariasjoner. Parkett Storfjord produseres med en helt spesiell invisible mattlakk, som gir gulvet et fullstendig naturlig og oljet uttrykk. Det er ikke mulig å se at denne er lakkert. Parkett Storfjord er av markedets aller høyeste kvalitet og spesialprodusert for norske klimatiske forhold. Bordlengder på 2200mm og med 5G klikksystem - som er markedets enkleste og raskeste montering. Denne Nordic Flooring parketten har også en unik lakk hvor det er tilsatt voks for å kunne tåler mer vask med vann. lakken med innhold av voks gjør den mer elastisk, slik at den følger treets bevegelser. Slik unngår små microskopiske krakeleringer  i lakken som kan føre til problemer ved renhold. Dette er ett av svært få gulv som fungerer som den optimale basen inntil alle husets veggfarger og møbler. Anbefales på det sterkeste!!

Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet kan også maskinslipes, men da forsvinner den fine og naturlige børstingen. Se derfor video for hvordan vi anbefaler å slipe parkett.  Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og brukParketten har en totaltykkelse på 13,3mm og toppsjikt på 2,7mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

Naturlig


Parkett Storfjord er jevn i overflaten og er mattlakkert med bare 8-10% glans. Gulvet har en medium fas/ v-spor på langsiden, noe som gir et mer distinkt skille mellom gulvbordene. Parkett Storfjord har en meget god og slitesterk mattlakk, noe som gir lange vedlikeholdsintervaller på 15-30 år avhengig av bruk.

Maksimal kvalitet i alle ledd


Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  Gulvet er vokset i alle skjøter for å redusere faren for knirk på ujevne undergulv. Klikkpatenten er Valinge G5, noe som gjør monteringen til en lek. 

Nanotech-nettsidebanner-1170x300_mlogo.j

Erfaringer

Skriv en omtale

Parkett Eik Storfjord børstet "invisible" mattlakk

Parkett Eik Storfjord børstet "invisible" mattlakk

Spørsmål og svar

Tilbehør