Redusert pris! Parkett Eik Shade Antique White Vis større

Parkett Eik Shade Antique White

521 kr/m2 899 kr/m2

-42%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 17. August!

På lager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 1 011,55 kr
Kvm pr pakke: 1.94 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortAmerikansk eik
Tykkelse14mm
Bordbredde162mm
Bordlengde2000mm
Vekt per pakke22kg
SorteringRustikk
Slitesjikt3,6mm
OverflatebehandlingMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringValinge G5
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerMaxifas langside
Art.nummerTarkett 7876962

Om Parkett Eik Shade Antique White

Parkett i beste kvalitet i Shade serien til Tarkett. De amerikanske antikke eikene er røffere og mer livlige i overflaten. Legges meget enkelt med G5 klikk.

Dette er et rustikk sortert gulv; 

Det vil si rik på kvister og et mer livlig utseende. Enkelte ganger kalles også rustikke sorteringer country/robust for enkelte tresorter. Du vil oppleve flere små og store sparklede kvister og variasjoner mellom hver enkelt plank i en rustikk sortering. Kvaliteten mellom rustikk sorterte gulv, og natursorterte gulv er helt identisk – det som skiller de to variantene er at i rustikke sorteringer så brukes det mer av trematerialet under produksjon – og derav får du et mer livlig gulv med mer variasjoner og sparklede kvister enn det du får i et natur sortert gulv.

Den er 162mm bred med en kraftig markert v-fuge. Parkett Shade har verdens sterkeste mattlakk, Proteco-natura. Det nye patenterte klikksystemet 2-lock, er blant markedets beste og enkleste klikksystem. Her får selv en uerfaren montør perfekt sluttresultat! Gulvet har en  varm hvit-tone.

De mest eksklusive designene finner du i Shade -serien til Tarkett. 14 mm tykt, plank . Fasede kanter forsterker det eksklusive utseendet. Tarkett Shade får du med Proteco, markedets sterkeste lakk. Tarkett Shade er dessuten lakket med Proteco i fasene. De fleste av gulvene er børstet, slik at strukturen og dybdefølelsen blir unik. Tarkett Shade er et klassisk gulv i plank eller tostav. Planken har fasede kanter som understreker det eksklusive utseendet. Gulvet har en stabil 3-sjiktskonstruksjon, og selvfølgelig limfritt låsesystem, 2-lock/G5, beregnet for flytende legging (kan også limes mot underlaget). Et tykt slitesjikt på 3,6 mm, gjør at gulvet kan slipes 4-5 ganger.

Erfaringer

Skriv en omtale

Parkett Eik Shade Antique White

Parkett Eik Shade Antique White

Spørsmål og svar

Tilbehør