GULVVARME

GULVVARME Det er 7 produkter.

 • 2 300 kr På lager

  NYHET! Intelligent WiFi termostat med ren design, fåes i flere front farger. Sort eller kombinasjonsrammer hvit eller antrasitt/sølv. SENZ WiFi kommer til å se fantastisk ut hvor enn den er montert. Gratis applikasjon som styrer opptil 32 termostater NB! Dette produktet er på et eksternt lager og kan derfor ikke hentes i butikk på Notodden! 

  2 300 kr
 • ET-71 er en elektronisk termostat for montering i standard veggboks ELKO, Schneider Exxact og Norwesco. Termostaten har flere funksjoner; romføler og gulvføler samt kombinasjon. NB! Dette produktet er på et eksternt lager og kan derfor ikke hentes i butikk på Notodden! 

  890 kr
 • Secura 6mm isolasjonsplater skal installeres under varmefolie for å beskytte folie for gnisninger mot eksisterende underlag. Dette forhindrer også varmetap og er meget energibesparende. NB! Dette produktet er på et eksternt lager og kan derfor ikke hentes i butikk på Notodden! 

  295 kr
 • eTouch mini ECO+ er en elektronisk termostat for montering i standard veggboks ELKO, Schneider Exxact og Norwesco. Termostaten har flere funksjoner; romføler, gulvføler samt effektregulator. NB! Dette produktet er på et eksternt lager og kan derfor ikke hentes i butikk på Notodden! 

  1 350 kr
 • eTouch mini ECO+ er en elektronisk termostat for montering i standard veggboks ELKO, Schneider Exxact og Norwesco. Termostaten har flere funksjoner; romføler, gulvføler samt effektregulator. NB! Dette produktet er på et eksternt lager og kan derfor ikke hentes i butikk på Notodden! 

  1 350 kr
 • eTouch basic ECO+ er en elektronisk termostat for montering i standard veggboks ELKO, Schneider Exxact og Norwesco. Termostaten har flere funksjoner; romføler, gulvføler samt effektregulator. NB! Dette produktet er på et eksternt lager og kan derfor ikke hentes i butikk på Notodden! 

  990 kr
 • Genialt gulvvarmesystem som bygger minimalt. Varmefolien skreddersyr vi til ditt areal for beste resultat til ditt nye parkett eller laminatgulv. Prisgunstig og 25 års produktgaranti! Isolasjonsplater 6mm og termostat kommer i tillegg. (Se eget produkt)  NB! Dette produktet er på et eksternt lager og kan derfor ikke hentes i butikk på Notodden! 

  210 kr/m2
Viser 1 - 7 av 7 produkter
GULVVARME

Gulvvarme kan fungere fint sammen med både parkett, tregulv og laminat. Forutsetningen er bare at temperaturen ikke blir for høy, og at varmen fordeles jevnt under hele gulvet.


Gulvvarme er lunt for føttene, og gir en god og mer kostnadseffektiv varme i huset enn annen tradisjonell oppvarming. Du kan senke den totale romtemperaturen med 2-4 grader, og allikevel oppleve den samme komforten og varmen. Dette er grunnen til at stadig flere velger gulvvarme under parkett, tregulv og laminat. Forutsetningen for et godt resultat er at overflatetemperaturen på gulvet ikke overstiger 27 grader, at gulvvarmen fordeles jevnt, og at fuktsperre legges under parkettunderlaget.

Gulvdeal tilbyr en type varmefolie som er spesialutviklet for parkett og laminat. Erfaringer med denne typen varmefolie er svært gode, enkel og sikker å installere. Denne typen varmefolie under parkett og laminat har en rekke av unike fordeler. Varmefolie som er svært prisgunstig. Varmefolie som er spesialutviklet for parkett og laminat av norske fagspesialister. Gulvdeals team i Norelko tilbyr skreddersydde løsninger som er best og mest lønnsomme for deg. Varmefolie fra Norelko har hele 25 års garanti. Kontakt norelko@gulvdeal.no i dag!