GULVVARME Det er ett produkt.

Viser 1 - 1 av 1 produkt
GULVVARME

Gulvvarme kan fungere fint sammen med både parkett, tregulv og laminat. Forutsetningen er bare at temperaturen ikke blir for høy, og at varmen fordeles jevnt under hele gulvet.


Gulvvarme er lunt for beina, og gir en god og mer kostnadseffektiv varme i huset enn annen tradisjonell oppvarming. Du kan senke den totale romtemperaturen med 2-4 grader, og allikevel oppleve den samme komforten og varmen. Dette er grunnen til at stadig flere velger gulvvarme under parkett, tregulv og laminat. Forutsetningen for et godt resultat er at overflatetemperaturen på gulvet ikke overstiger 27 grader, at gulvvarmen fordeles jevnt, og at fuktsperre legges under parkettunderlaget.

Gulvdeal tilbyr en type varmefolie som er spesialutviklet for parkett og laminat. Erfaringer med denne typen varmefolie er svært gode, enkel og sikker å installere. Denne typen varmefolie under parkett og laminat har en rekke av unike fordeler. Varmefolie som er svært prisgunstig. Varmefolie som er spesialutviklet for parkett og laminat av norske fagspesialister. Gulvdeals team i Norelko tilbyr skreddersydde løsninger som er best og mest lønnsomme for deg. Varmefolie fra Norelko har hele 25 års garanti. Siden dette er en varmefolie under parkett som er spesialutviklet av norske fagspesialister, er den svært enkel å installere. Kontakt norelko@gulvdeal.no i dag!