Bestselger parkett

Bestselger parkett Det er 6 produkter.

Viser 1 - 6 av 6 produkter
Bestselger parkett

BESTSELGERE:

Stolt leverandør av unike Nordic Flooring:
Stolt leverandør av gulv til Nordic Choice hotellene:

Fokuset på parkettdesign og 1 stavs parkett har aldri vært større. Lyse, trendy parkettgulv har tatt over markedet, men samtidig ser vi en klar tendens til at de mørkere parkettgulvene kommer for fullt. Vi tror dette er et klart skifte på sikt - at nordmenn generelt ønsker et varmere og lunere preg på sine gulv. Samtidig er det nok riktig å hevde at de lyse parkettgulvene fortsatt kommer til å være de mest populære designene i mange år fremover.
Alle våre parkettdesign som ligger under vår kategori «bestselger parkett» er basert ut ifra kunders kjøp over mange år. Dette er høykvalitets produkter som tidligere kunder har gitt ekstreme gode tilbakemeldinger på.
Vi er stolte over å presentere våre desidert mest solgte parkettgulv i sin egen kategori – parkettgulv til SVÆRT LAVE PRISER. Vi har som mål å være ekstremt konkurransedyktige på pris i forhold til våre konkurrenter, og vi har som mål og alltid matche pris på sammenlignbare produkter innenfor parkett. Derfor har vi stadig parkett tilbud og parkett kampanjer som gjør oss til prispresseren på parkett i Norge. Vårt hovedmål er å gi deg som kunde billig parkett, men samtidig til ekstremt god kvalitet. Mye av grunnen til at vi kan gi deg som kunde billig parkett er fordi vi kjøper våre gulv DIREKTE fra verdens ledende fabrikker. Fabrikker som du kan være 100% trygg på at kvaliteten på produktene til enhver tid møter de kriteriene som er satt som norsk standard.
Levering parkett oslo er en virkedag. Vi har stort sett alle parkettproduktene våre på lager for omgående levering til hele Norge. KJØP ONLINE NÅ – for markedets beste priser på parkett!