Bestselger laminat

Bestselger laminat Det er 3 produkter.

Viser 1 - 3 av 3 produkter
Bestselger laminat

Stolt leverandør av gulv til Nordic Choice hotellene:

Etter mange år er det helt klart at noen laminatprodukter utmerker seg om bestselgere. Vi har valgt å samle de, for å gi dere muligheten til å velge et eller flere av våre mest solgte laminat design uten at dere trenger å lete dere frem til de. Våre bestselgere innenfor laminat ligger prismessig der resten av markedet burde ligge – og vi har per dags dato MARKEDETS LAVESTE PRISER innenfor 12mm laminat. Vi har våre bestselgende laminatgulv stadig på KAMPANJE – rett og sett for å kunne gi deg som kunde den beste prisen på laminat til enhver tid. 1-stavs laminat har aldri vært mer trendy, og det er på 1stavs laminat vi har rettet alt vårt fokus på. 1stavs laminat gir et mer helhetlig uttrykk og et mer eksklusivt preg av din bolig – og vi er sikre på at hvis du velger en av våre kvalitets laminatprodukter fra Kronoflooring så er du på lang vei til å skape ditt eget drømmehjem. Våre laminatgulv er svært enkle å legge, og de aller fleste kan legge laminat fra kronoflooring selv med det enormt enkle klikksystemet som våre laminatprodukter er produsert med.
Vi tilbyr med andre ord svært tidsriktige design til svært lave priser. Mye av grunnen til at vi har laminat til markedets laveste priser er fordi vi KJØPER DIREKTE FRA FABRIKK, noe som gir lavere pris ut til dere. Vi har stort sett alle våre laminatdesign på lager for omgående levering til hele Norge, med ekstremt rask levering. Laminat levering Oslo = 1 dag. Våre laminatgulv er av meget høy kvalitet, hovedsakelig fra verdens største laminat produsent; Kronoflooring.
Bestill online NÅ! Våre laminatgulv er av meget høy kvalitet, hovedsakelig fra verdens største laminat produsent: Kronoflooring. Hos oss får du de beste 8mm laminatene med G5-klikk (limfri montering som er raskere og enklere). Våre 12mm laminatgulv fra tyske Kronoflooring er av markedets ypperste kvalitet hva angår robusthet, slitestyrke og stabilitet. Kronoflooring gulvene har også et design og en dybde i overflaten som er langt mer ekte og naturtro enn tradisjonell laminat. Laminat legges flytende raskt og enkelt, uten noen spesiell form for verktøy. At gulvet skal legges flyenede, betyr at det skal monteres med god klaring og ekspansjonfuge inn mot vegg og faste installasjoner. Ekspansjonsfugen av avhengig av gulvtets bredde, men en anbefaling fra oss er at ekspansjon skal være på 1,5mm pr.meter bredde.