Terrassegulv

Vedlikeholdsfrie terrassebord kompositt, hva er det?

Vedlikeholdsfrie terrassebord kompositt er en miljøvennlig blanding av 75% trefiber og 25% polymer støpt i form med unike egenskaper for en vedlikeholdsfri hverdag. Med terrassebord av tre må du olje eller beise terrassebordene opptil hvert år, mens terrassebord av WPC kompositt er helt vedlikeholdsfritt og har en ekstremt lang levetid. Vedlikeholdsfrie terrassebord kompositt lages i mange ulike design og farger. Du får terrassebord med trestruktur og terrassebord med riller. Du får også terrassebordene i ulike bredder. 

Vedlikeholdsfrie terrassebord kompositt, hvorfor?

Flere og flere ønsker en hverdag med mindre vedlikehold. Vedlikeholdsfrie terrassebord kompositt er svært enkle og montere. Og med våre direkte innkjøp uten fordyrende mellomledd, er nå vedlikeholdsfrie terrassebord kompositt oppnåelig for alle. Terrassebord av kompositt er også svært enkelt å jobbe med, på lik linje med terrassebord av tre. Det er svært viktig å velge massive vedlikeholdsfrie terrassebord, altså terrassebord uten hull-gjennomgang. Terrassebord med hull vil potensielt skape problemer med frostsprengning som fører til oppsprekking og deformasjon av terrassebordene. De massive vedlikeholdsfrie terrassebordene er også langt mer stabile og robuste. 

Vedlikeholdsfrie terrassebord montering:

Vedlikeholdsfrie terrassebord kompositt monteres på ordinært bjelkelag med en maks CC på 40cm. Om du allerede har bjelkelag liggende på en ordinær avstand på 60cm, kan løsningen bare være å legge inn ekstra bjelker i mellom så avstanden blir på CC 30cm. Vedlikeholdsfrie terrassebord kompositt krymper og sveller avhengig av temperatur på lik linje med ordinære terrassebord. Det er derfor viktig å legge inn ekspansjon inn mot vegg, anbefalt 2 cm avhengig av størrelse på terrassegulvet. Avstanden mellom hvert terrassebord skal være 5-6mm på kortenden, mens på langsiden monteres og festes de vedlikeholdsfrie terrassebordene med klips hvor avstanden gir seg selv. 

Vedlikeholdsfrie terrassebord kompositt kan enten monteres i forbandt mønster, eller helt vilkårlig hvor man kun tar hensyn til minst 30 cm sideforskyvning i forhold til kortende skjøt på forrige rad. Tykkelsen på disse vedlikeholdsfrie terrassebordene er på hele 20cm, så det er ikke nødvendig å feste enden på et bjelkelag, men kortende skjøten kan ligge "fritt" i luften. Vedlikeholdsfrie terrassebord kompositt kuttes til med kapp/gjær sag, sirkelsag eller stikksag på lik linje som om du monterer et ordinært terrassegulv av tre.

Vedlikeholdsfrie terrassebord montering på betong:

Om du allerede har et betonggulv eller lignende hvor du ønsker å montere kompositt terrassebord, så er løsningen følgende: Du splitter til lekter på minimum 2cm i dybde, og legger disse med en avstand på CC 40cm. Da vil skruen som medfølger klipsene til vedlikeholdsfrie terrassebord ikke komme i noen konflikt. Det betyr at total høyden med lekter og terrassebord vil bli med minimum 4cm. Sjekk at dette ikke kommer i konflikt med evt terrassedør. Om du skal montere vedlikeholdsfrie terrassebord på tak eller balkong med membran, anbefales noe dypere lekter (opptil 3cm), så man er sikker på at ikke skruen fra klipsene ikke vil skape rift i membranen.  

Terrassebord kompositt pris:

Terrassebord kompositt er i utgangspunktet langt dyrere enn tradisjonelle terrassebord. Men etter at Gulvdeal begynte å kjøpe inn store kvantum rett i fra fabrikk uten fordyrende mellomledd har prisen falt drastisk. Vedlikeholdsfrie terrassebord har nå en pris som er oppnåelig for de fleste. Og om man tenke på at man slipper årlig vedlikehold vil den årlige kostnaden totalt sett bli lavere med et vedlikeholdsfritt terrassegulv 

Vaske kompositt terrassegulv:

Et vedlikeholdsfritt kompositt terrassegulv vaskes kun med Zalo på flekker som kan være vanskelig å fjerne. Bruk en mellomgrov skrubb over flekken etter at Zalo - blandingen har ligget i ca 10-15 minutter mens den holdes våt. Om ikke hele flekken blir borte, vil den mest sannsynlig forsvinne av seg selv gjennom vær og vind.

Terrassebord kompositt riper:

Riper i vedlikeholdsfrie terrassebord av typen med riller, kan forsøkes å fjernes med en stålbørste som dras i lengderetningen. 

VEDLIKEHOLDSFRIE TERRASSEGULV TIL KAMPANJEPRIS

6000M2 PÅ VEI INN - RESERVER NÅ

HVORFOR VELGE TERRASSEBORD WPC KOMPOSITT, OG HVA SLAGS FORVENTING KAN JEG HA?

LES MER HER

Terrassegulv Det fins 9 produkter.