Fiskebensparkett

Fiskebensparkett er en gammel, men tradisjonell måte å legge gulv på som virkelig er tilbake for fullt. Med en mønstertilpasning hvor stavene legges mot hverandre i 90 grader, gir gulvet et særpeg som virkelig legges merke til. Vår fiskebenparkett har den ultimate naturlige overflaten. Vår fiskebensparkett kan også monteres i ruter, for å få en helt annerledes og utradisjonelt mønster. Alle varianter er børstet, strukturerte og helt matte. Noen typer er håndskrapt med sagmerker mens andre er lett børstet og mattlakkert eller hardvoksoljet. Fiskebensparkett - eller Hollandskmønster som det heter - kan fint legges på gulvvarme da det i mange tilfeller er mer stabilt enn 1 stavs parkett pga kryssmonteringen. 

Fiskebensgulv

Fiskebensgulv er blitt svært populært, og etter at de nyeste klikksystemene er kommet så er det blitt vesentlig enklere å montere. Fiskebensgulv har en noe mer komplisert og krevende leggemetode, og med  15-20& mer kapp/ svinn. Fiskebensgulv finnes i mange ulike farger og mønster. Fiskebensgulv er i lyse, nøytrale fargetoner og mørkere overflater. Overflatene er stort sett børstet og super matt lakkerte. 

Fiskebensparkett klikk

Fiskebensparkett klikk gjør at fiskebensparkett enkelt kan monteres selv. Tidligere måtte fiskebensparkett limes i not/ fjær, eller hellimes til undergulvet. Nå som fiskebensparkett er lansert i verdens mest solide klikksystem, 5G - og forenkler hele prosessen er fiskebensparkett virkelig tatt av. Fiskebensparkett klikk kan legges i alle typer rom. Det anbefales at fiskebensparkett klikk deles opp i soner, slik at ikke store områder der det kan være naturlig å skille, henger sammen som en fiskebensparkett sone.  Ved valg av fiskebensparkett klikk, så slipper man å hellime til undergulvet. Man benytter kun ordinært underlag som man ville valgt ved montering av 1 stavs parkett, også ved fiskebensparkett klikk. 

Fiskebensparkett klikksystem

Fiskebensparkett klikksystem av Valinge 5G, klikkes enkelt på plass. Et fiskebensparkett klikksystem har "venstre og høyre" bord fordelt i pakkene, slik at et fiskebensparkett klikksystem gir seg selv. Fiskebensparkett klikksystem av Valinge 5G er svært solid, og blant de aller sterkeste, hvor det låses både vertikalt og horisontalt. Fiskebensparkett klikksystem, gjør at flere nå velger fiskebensparkett enn tidligere. Tidligere måtte man hellime fiskebensparkett til undergulvet, noe som var svært fordyrende og få montører ønsket å ta på seg. Denne metoden å montere fiskebensparkett på, er heller ikke noe man begir seg ut på selv.  

Fiskebensparkett pris

Fiskebensparkett pris fra 600,- -1200,- avhengig av overflate, kvalitet og klikksystem. Fiskebensparkett pris: fiskebensparkett med klikksystem er jevnt over en del mer kostbar enn fiskebensparkett som må limes. Prisen på fiskebensparkett i klikksystem blir allikevel totalt en del rimeligere enn fiskebensparkett som må limes. Både å legge fiskebensparkett og at man ikke trenger helliming til undergulv, gjør at fiskebensparkett pris klikksystem blir rimeligst totalt sett. Fiskebensparkett pris Svalbard, fiskebensparkett pris Nordkapp, fiskebensparkett pris Tinnoset, fiskebensparkett pris Ustaoset finner du her. 

Fiskebensparkett eik

Fiskebensparkett eik får man i mange ulike farger. Fiskebensparkett eik hvitpigmentert, Fiskebensparkett eik grå, Fiskebensparkett eik klassisk, Fiskebensparkett eik mørk, Fiskebensparkett eik sort. Fiskebensparkett eik har mange ulike typer overflater, men den mest foretrukne er en overflate som er lett børstet og lakkert med en supermatt lakk som visuelt sett gir et oljet uttrykk. Fiskebensparkett eik som er lakkert har lange vedlikeholdsintervaller. Fiskebensparkett eik er også den mest foretrukne tresorten i Norge.  

Fiskebensmønster

Fiskebensparkett klikk er for ikke lenge siden lansert. Dette forenkler montering av fiskebensparkett vesentlig, i forhold til tidligere hvor fiskebensparkett måtte limes. Fiskebensparkett klikk leveres med klikksystemet Valinge 5G, markedets absolutt enkleste og sikreste klikksystem. Fiskebensparkett klikk finnes i utgavene fiskebensparkett Svalbard, fiskebensparkett Tinnoset, fiskebensparkett Nordkapp og fiskebensparkett Ustaoset. Dette er alle fiskebensparkett klikk. ved montering av fiskebensparkett klikk, må man beregne et høyere kapp/ sinn i forhold til 1 stavs parkett. Et estimat på opptil 25% - 30% er normalt kapp/svinn med fiskebensparkett klikk.

Fiskebensgulv parkett

Legge fiskebensparkett

å legge fiskebensparkett er med klikksystem av typen Valinge 5G langt raskere, rimeligere og enklere. Man legger fiskebensparkett enkelt med å klikke venstre/ høyre stavene i fiskebensparkett på plass. det finnes gode illustrasjonsvideoer på hvordan man legger fiskebensparkett for å komme riktig i gang. Se gulvguiden for info på hvordan man skal legge fiskebensparkett. Om man velger fiskebensparkett med klikksystem, så trenger man ikke profesjonelle gulvleggere til å legge fiskebensparkett.  Om du setter deg godt i hvordan du begynner, kan du enkelt legge fiskebensparkett selv. 

Fiskebensparkett eik klikk GULVDEAL.NO
Filter (6 produkter)

Sortering

Overflatebehandling

Tresort

Mønster

Fiskebensparkett Det fins 6 produkter.