Parkett Svelgfoss 3-stav

308 kr/m2 440 kr/m2

-30%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 20. July!

På lager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 1 111,88 kr
Kvm pr pakke: 3.61 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortEik
Tykkelse13,3mm
Bordbredde182mm
Bordlengde2200mm
Vekt per pakke30kg
SorteringNatur
Slitesjikt2,7mm
OverflatebehandlingMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringG2 klikk
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerIngen fas

Om Parkett Svelgfoss 3-stav

Parkett Svelgfoss også i 3-stavs parkett!

Utrolig lekker 3-stavs parkett i greige (grå/beige) fargetone som videre er børstet og mattlakkert. Gulvet fremstår som svært elegant og eksklusivt og gir et totalt annerledes uttrykk enn tradisjonell eikeparkett. Gulvet er av markedets aller beste kvalitet både når det gjelder stabilitet iht norske forhold og slitestyrke. Gulvet passer perfekt som et sekundær gulv på f.eks soverom etc. inntil vårt flaggskip Svelgfoss 1-stav/ plank.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Svelgfoss er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er i rustikk med spredte kvist og  fargevaiasjoner. Dette gir gulvet er flott liv og spill.

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  Gulvet er vokset i alle skjøter for å redusere faren for knirk på ujevne undergulv. Klikkpatenten er Valinge G5, noe som gjør monteringen til en lek. Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om  Svelgfoss produkt:

Den 2. industrielle revolusjon og starten på et moderne industrieventyr starter i Norge i 1903. Industrigrunderne Holta/ Eyde enes om en handel av Svelgfoss gjuvet på Notodden. Eyde kjøper fossefallet på Svelgfoss av Holta, og reiser et arkitektonisk smykke av en kraftstasjon. Svelgfoss kraftstasjon bygges på rekordtid og blir Europas største i sitt slag. Svelgfoss kraftstasjon var nettopp det som skulle til for å forsyne Eyde`s forsøksfabrikker på Notodden med nødvendig kraft. Norsk Hydro blir etablert på Notodden av ingeniøren Sam Eyde og fysikk professoren Christian Birkeland. De to setter med det i gang en ny moderne industri i Norge. Denne omtales i historiebøkene som den andre industrielle revolusjon. Parkett Svelgfoss er en hyllest til Sam Eyde. Et enkeltmenneske som med sine grenseløse ideer og tanker forandrer Norge og som setter dype samfunnsspor etter seg.

Historien om The industry collection:

Industry collection er en hyllest til hvordan en grenseløs grunder i 1905 skapte enorme «bølger» som satte i gang den 2. industrielle revolusjon i Norge. Ikke bare utviklet han norgeshistoriens viktigste oppfinnelse, men han bygde også ut hele samfunn med infrastruktur, boliger, skoler og sykehus. Sam Eyde er mannen som skapte «bølgene» som nå er blitt en del av den unike verdensarven. Hans verk har et unikt og varierende innhold og er nå ansett som viktig for hele verden å ta vare på inn i fremtiden.

Erfaringer

Skriv en omtale

Parkett Svelgfoss 3-stav

Parkett Svelgfoss 3-stav

Spørsmål og svar

Tilbehør

Last ned

FDV dokumentasjon IC

Her finner du FDV informasjon om Arctic collection gjeldene fra Mars 2016.

Last ned (646.51k)