Norges RÅESTE PRISLØFTE!

Prisgaranti på alle identiske varer hos GULVDEAL

Vårt prisløfte tilsier at vi alltid etterstreber å være best på pris i det norske markedet.

       

  • Vi gjør alt for at du som kunde skal få de laveste mulige prisene hos gulvdeal.no. Vi undersøker konkurrentenes priser ukentlig, og vi setter alltid ned prisene våre om vi oppdager at andre skulle prise seg lavere. Vi setter også ned prisene dersom du som kunde hjelper oss å avdekke for høye priser.
  • Noen varer i vårt store utvalg selges kun hos GULVDEAL, mens andre også finnes hos våre konkurrenter. Prisløftet gjelder mot alle fysiske butikker, samt mot de til enhver tid tre største internettbutikkene på gulv i Norge basert på fjorårets registrerte omsetning. Dersom du etter å ha handlet en vare hos oss skulle finne et identisk produkt til lavere pris innen 14 dager (ut i fra fakturadato), utbetaler vi omgående mellomlegget til deg + 5% tillegg! Dette gjelder om du kjøper varen til eget bruk, enten du er forbruker eller næringsdrivende. Original kvittering fra GULVDEAL må fremvises. 
  • Den lavere prisen må dokumenteres i form av kontrollerbare opplysninger, som f.eks. en annonse, kundeavis, produktkatalog e.l. 
  • Prisløftet gjelder mot norske kjedebutikker og mot de til enhver tid 3 største internettutikkene på gulv i Norge, og ikke i forhold til varer innkjøpt hos GULVDEAL, som deretter blir tilbudt for videresalg. Løftet gjelder også for kampanjeprodukter og tilbudsvarer som tilbys av konkurrenter, ikke bare ordinære priser. For at prisløftet skal gjelde for tilbudsvarer må tilbudet være tilgjengelig for alle. Dette betyr at prisløftet ikke gjelder for personlige tilbud gitt den enkelte forbruker, salg i begrenset omfang og tid, kø- og åpningstilbud, postordresalg eller bestillingsvarer.
  • Prisløfte gjelder for kategoriene parkett, laminat og teppeflis.

Les om: Rask levering fra Norges største gulvlager!