Eventyrlig-oppussing-leverand-r.webp

Gulvdeal er stolt leverandør av parkett fra Nordic Flooring til Eventyrlig Oppussing på fjerde året på rad. På denne siden vil vi holde deg oppdatert på hver episode vi er med i. Du vil få alt fra inspirasjonsbilder, filmer, informasjon om farger som er brukt og andre relevante produkter.

Eventyrlig Oppussing - Fårnøtt

Fårnøtt - Parkett Svalbard Natur Plus
Halvor, Ole og Gustav tar turen til øya Fårnøtt i Skjeberg, hvor de møter Deborah og Nils og resten av familien. Gutta forvandler en malplassert fjellhytte til et lyst og skandinavisk maritimt paradis ved sjøen. I tillegg til å gjøre hytta stilfull, gjøres den også mer praktisk og funksjonell. Gulvet som blir benyttet her er en av våre desidert bestselgere, Svalbard Natur Plus fra Nordic Flooring.

Litt om Svalbard Natur Plus

Litt om Svalbard Natur Plus
The Arctic collection fra Nordic Flooring er parkett-kolleksjonen inspirert av Svalbards fantastiske natur og omgivelser. Parkett Svalbard Natur Plus har en utrolig fin og riktig hvit fargetone som passer perfekt inntil det skandinaviske interiøret. En ren, men samtidig varm fargetone, hvor det rødlige og gule som veldig mange hvitpigmenterte parkettgulv har, er eliminert bort. Gulvet er i en Natur Plus utgave med svært lite kvist og variasjoner. Parkett Svalbard Natur Plus produseres med en helt spesiell invisible mattlakk, som gir gulvet et fullstendig naturlig og oljet uttrykk. Det er ikke mulig å se at denne er lakkert. Parkett Svalbard Natur Plus er av meget høy kvalitet og spesialprodusert for norske klimatiske forhold. Se mer av Svalbard Natur Plus ved å trykke på linken under:

SVALBARD NATUR PLUS

Farger og annet
Svalbard Natur Plus passer inntil alt uansett stil-uttrykk. Her kan du benytte så og si hele fargekartet til Jotun, uten å vurdere fargene opp mot dette gulvet.
Farger som er benyttet i denne hytten er:

  • LADY Pure Nature Interiørbeis 9099 Patinagrå - Tak på stue/kjøkken og soverom
  • LADY Supreme Finish 15 Silkematt 9918 Klassisk hvit - alle vinduer, samt tak i utestue
  • LADY Supreme Finish 05 Matt 1032 Grå Harmoni - vegger i utestue, kjøkken, stue og soverom

Dersom du ikke får gulvlist i samme som gulvet, er det anbefalt å maler disse med samme farge som veggen. Se video om nettopp dette litt lengre ned på siden.

[magicslideshow id=26,27,28,29]

Gulvdeal.no leverer våre Nordic Flooring parkettgulv til Eventyrlig Oppussing

All parkett som leveres til Eventyrlig Oppussing er produsert av Nordic Flooring

2-manufacturer_default.webp