Gulvdeal sine parkettgulv er kjent for å være de enkleste å montere på markedet. Dette skyldes at de er utformet med enkel montering i tankene, og at de har et unikt låsesystem som gjør at plankene lett kan klikkes sammen. Dette gjør at du kan legge parkettgulvet ditt på kortere tid, og med minimal innsats.

Det er ingen spesielle verktøy eller ferdigheter som kreves for å montere Gulvdeal sine parkettgulv. Du kan enkelt klippe plankene til den ønskede størrelsen med en parkettkutter, og deretter klikke dem sammen ved hjelp av det unike låsesystemet. Du kan også enkelt fjerne enkeltplanker og bytte dem ut hvis det skulle være behov for det.

Gulvdeal sine parkettgulv er også kjent for å være av høy kvalitet, med en slitesterk overflatebehandling som beskytter gulvet mot skader og slitasje. Dette gjør at du kan være trygg på at gulvet ditt vil holde seg pent og flott i mange år fremover, selv i områder med mye trafikk.

Alt i alt er Gulvdeal sine parkettgulv en enkel og pålitelig løsning for deg som ønsker et nytt og vakkert gulv. De er enkle å montere, og du kan være trygg på at du får et gulv av høy kvalitet som vil holde

Våre mest populære parkettgulv

Parkett Svalbard Natur

899 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen

Parkett Storfjord Natur

899 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Svalbard børstet supermattlakk

Parkett Svalbard

799 kr/m2 1049 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Tinnoset natur børstet supermattlakk

Parkett Tinnoset Natur

998 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen

Parkett Hemsedal

999 kr/m2

Fiskebensparkett Svalbard

899 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Vinje børstet mattlakkert

Parkett Vinje

899 kr/m2 999 kr/m2 Sjekk prisen

GENERELT

Det er mulig for deg å legge parkett selv, men det er viktig å vurdere om du har den nødvendige kunnskapen og erfaringen til å gjøre det på en god måte. Det krever en del planlegging og forberedelse å legge parkett, og det kan være lurt å sette av god tid til dette. Det kan også være lurt å ha med en assistent som kan hjelpe deg underveis.

Det kan være lurt å følge en trinnvis veiledning for å legge parkett, og å sette seg inn i de ulike teknikkene og verktøyene som trengs. Det kan også være lurt å sjekke om det finnes noen kurs eller opplæringstilbud som kan hjelpe deg med å lære mer om hvordan du kan legge parkett.

Det er viktig å huske at det kan være utfordrende å legge parkett, og at det kan være lurt å få hjelp av en profesjonell hvis du ikke føler deg trygg på å gjøre det selv. Dette kan bidra til å sikre at parkettgulvet blir lagt på en god måte og at du unngår skader og problemer i etterkant.

Hvilken nødvendig kunnskap?

Det kan være lurt å ha en viss kunnskap om følgende ting før du legger parkett selv:

Materialvalg: Det kan være lurt å ha en forståelse av de ulike typene parkett som finnes, og hvilken type som passer best for dine behov og ønsker. Det kan også være lurt å vite om de ulike treverktypene og hvilke egenskaper de har.

Planlegging: Det kan være lurt å ha en oversikt over hvordan parkettgulvet skal legges, hvilke verktøy og materialer du trenger, og hvordan du skal gå frem. Det kan også være lurt å ha en plan for hvordan du skal håndtere eventuelle hindringer eller ujevnheter i gulvet.

Teknikker: Det kan være lurt å ha en forståelse av de ulike teknikkene som trengs for å legge parkett, for eksempel hvordan du kutter plankene, hvordan du limer dem sammen og hvordan du sikrer at skjøtene blir jevne og glatte.

Verktøy: Det kan være lurt å ha en oversikt over de ulike verktøyene som trengs for å legge parkett, for eksempel såkalt parkettkniv, hammer, meisel, skrutrekker, trebor og limspatel. Det kan også være lurt å vite hvordan du skal bruke verktøyene på en sikker og effektiv måte.

Vedlikehold: Det kan være lurt å ha en forståelse av hvordan du kan vedlikeholde parkettgulvet ditt på en god måte, for eksempel hvordan du kan holde det rent og fjerne flekker og skader. Det kan også være lurt å vite hvordan du kan beskytte parkettgulvet mot skader og slitasje. Det kan være lurt å sette seg inn i disse temaene før du legger parkett selv, slik at du kan være sikker på at du har den nødvendige kunnskapen til å gjøre det på en god måte. Det kan også være lurt å få hjelp av en profesjonell hvis du har spørsmål eller trenger råd

Lavest pris
Partivare Parkett Eik Hvit børstet

Parkett Cream Narrow

699 kr/m2 899 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert

Parkett Tinfossen Narrow

749 kr/m2

Parkett Icefjord Narrow

798 kr/m2 998 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Svalbard børstet supermattlakk

Parkett Svalbard

799 kr/m2 1049 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Spitsbergen børstet supermattlakkert

Parkett Spitsbergen Natur

999 kr/m2

Parkett Vemork Natur

999 kr/m2 1199 kr/m2 Sjekk prisen