Parkett kan være et vakkert og holdbart tillegg til hjemmet ditt, men det er viktig å vedlikeholde det på riktig måte for å sikre at det holder seg i god form. Her er noen tips for hvordan du kan vedlikeholde parkettgulvet ditt på en god måte:

Støvsug regelmessig: Støvsug parkettgulvet ditt minst en gang i uken for å fjerne skitt og støv. Dette kan hjelpe til med å hindre at skitt og støv setter seg fast i gulvet og forårsaker skader.

Tørk opp spill umiddelbart: Hvis du spill noe på parkettgulvet, tørk det opp så raskt som mulig. Dette kan hjelpe til med å hindre at væsken trenger inn i treet og skader gulvet.

Bruk matte ved inngangsdørene: Plasser matte ved inngangsdørene til hjemmet ditt for å fange opp skitt og støv før det kommer inn på parkettgulvet. Dette kan hjelpe til med å beskytte gulvet mot skader.

Bruk riktig rengjøringsmiddel: Det finnes spesielle rengjøringsmidler som er laget spesielt for parkettgulv. Det er viktig å bruke disse midlene for å unngå å skade gulvet. Unngå å bruke mye vann og såpe, da dette kan skade treet.

Unngå å bruke skarpe gjenstander: Unngå å dra skarpe gjenstander over parkettgulvet, da dette kan skade treet. Dette gjelder spesielt for møbler med skarpe ben eller hjul. Plasser møblene på matte for å beskytte gulvet.

Bruk lakk eller olje: Hvis parkettgulvet ditt begynner å se slitt ut, kan du vurdere å lakke eller olje det. Dette kan hjelpe til med å gi gulvet en ny glans og beskytte det mot skader.

Få profesjonell hjelp: Hvis du er usikker på hvordan du skal vedlikeholde parkettgulvet ditt, kan det være lurt å få profesjonell hjelp. En profesjonell kan gi deg råd om hvordan du best kan vedlikeholde gulvet ditt, og kan også utføre mer avanserte vedlikeholdsprosedyrer, som sliping og lakkering.

Våre mest populære parkettgulv

Parkett Svalbard Natur

899 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen

Parkett Storfjord Natur

899 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Svalbard børstet supermattlakk

Parkett Svalbard

1049 kr/m2
Parkett Eik Tinnoset natur børstet supermattlakk

Parkett Tinnoset Natur

1200 kr/m2

Parkett Hemsedal

999 kr/m2

Fiskebensparkett Svalbard

899 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Vinje børstet mattlakkert

Parkett Vinje

899 kr/m2 999 kr/m2 Sjekk prisen
Lavest pris
Partivare Parkett Eik Hvit børstet

Parkett Cream Narrow

699 kr/m2 899 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert

Parkett Tinfossen Narrow

749 kr/m2

Parkett Icefjord Narrow

798 kr/m2 998 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Svalbard børstet supermattlakk

Parkett Svalbard

1049 kr/m2
Parkett Eik Spitsbergen børstet supermattlakkert

Parkett Spitsbergen Natur

999 kr/m2

Parkett Vemork Natur

799 kr/m2 999 kr/m2 Sjekk prisen