Fiskebensparkett Hustadvika
  • Fiskebensparkett Hustadvika

Fiskebensparkett Eik Hustadvika røff høvlet oljet

1.2 kvm 859 kr/m2
Inklusive MVA 1-5 virkedager

 Storslåtte og unike mørke fargetoner på en røff, grov og unik overflate. Overflaten er grov med tydelige kvister og "sprekkdannelser". Fargenyansene varierer og gir et helt unikt "spill og liv" i parkettgulvet.

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %

Pris pr pakke: 1 030,80 kr
Kvm pr pakke: 1.2 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
På lager og klar for omgående levering
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 09 - 14)

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her booker du avtale for tilgang.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Fiskebensparkett Hustadvika er det mørkeste av Mads Molvik sine design. Storslåtte og unike mørke fargetoner på en røff, grov og unik overflate. Overflaten er bølget for å symbolisere det ville farevannet utenfor Hustadvika. Overflaten er grov med tydelige kvister og "sprekkdannelser". Fargenyansene varierer og gir et helt unikt "spill og liv" i parkettgulvet. Fiskebensparkett Hustadvika har store planker som i tillegg til storslått design tilfører fiskebensmønsteret noe nytt og særegent. Overflaten er i tillegg 100% naturlig, og gir et ekte eksklusivt, naturtro "look". Med Hustadvika har Mads Molvik laget noe helt spesielt og unikt, og tilført ekte norsk design noe nytt og spennende. Slike overflater er virkelig sjeldne, og vi er glad for at stadig flere for øyne opp for prisgunstig norsk design! Fiskebensparkett anbefales å hellimes til underlager. Les egne retningslinjer for montering av fiskebensparkett!

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Hustadvika er i tillegg børstet, håndskrapt og hardvokset med bare 5-8% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er rustikk med varierende spredte kvist.

Historien om Hustadvika produkt:

Det mørkeste gulvet i Atlantic Collection by Mads er inspirert av Hustadvika, et drøyt 10 nautiske mil langt åpent havstykke utenfor kysten mellom Romsdal og Nordmøre. Havstykket er regnet som et av de farligste langs norskekysten og flere skip har forlist her. Det ville dramatiske havet gjenspeiles i den mørke parketten med samme navn Hustadvika.

Produktdetaljer

Mønster
Fiskeben
Sortering
Superrustikk (RØFF)
Overflatebehandling
Børstet hardvoksolje
Montering
Lim til undergulv
Bordbredde
158mm
Bordlengde
948mm
Tykkelse
15mm
Slitesjikt
4mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
microfas
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
10
Tresort
Eik

4 produkter til