Aqualine Zinc 907D
Aqualine Zinc 907D

Gulvbelegg Aqualine Zinc 907D

3 kvm 489 kr/m2
Inklusive MVA 3 - 6 virkedager
Bredde i cm

Regn ut hvor mye du trenger:

Velg bredde og lengde i cm.

merknad: (Angi min lengde 10)
0 m2
0 kr

Fraktalternativer får du når du kommer til kassen.

På lager og klar for omgående levering
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 10 - 15)

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 3-5 dager. TIPS! Bestill flere enn én vareprøve av samme gulv. Da vil du få et mye mer helhetlig inntrykk av fargenyansene og spillet i treverket. Prøvene kan klikkes sammen til et større bord!

Gulvbelegg Aqualine er et populært gulvbelegg i høy kvalitet, og egner seg både for prosjekt og boligbruk. Det leveres i tre meter bredde, og egner seg særlig til bruk i våtrom. HUSK Å BESTILLE TILBEHØR

Høyeste krav til kvalitet!

Enestående kundeanmeldelser (Se Trustpilot)

Gigantiske direkte innkjøp = spinnville priser!

Rask hjemlevering i hele Norge!

Gulvbelegg Aqualine er et populært gulvbelegg i høy kvalitet, og egner seg både for prosjekt og boligbruk. Det leveres i tre meter bredde, og egner seg særlig til bruk i våtrom.

Våre tre utvalgte design er skapt for å gi en luksusfølelse på badet – eller i andre rom der Aqualine legges. Med Aqualine får du topp kvalitet og pålitelighet, med et slitesjikt på 0,7 mm som sikrer lang levetid og slitasjemotstand.

Gulvbelegg Aqualine tåler ekstrem vanneksponering, noe som gjør gulvet perfekt til bruk på bad, kjøkken, entré, vaskerom og kjeller – i tillegg til alle tørre rom. Aqualine har PUR-overflate, som gjør gulvet enkelt å holde rent. Og det egner seg svært godt i hjem med barn og husdyr. Det har en myk og behagelig overflate som gir økt komfort i rom hvor man oppholder seg barbeint.

Gulvbelegg Aqualine er godkjent for bruk i våtrom, og også prosjekter i henhold til Tek 10. Det har en høy fleksibilitet som gir enkel installasjon, og er derfor en favoritt blant håndverkere.

Produktdetaljer

Montering
Må limes på bad/vaskerom
Tykkelse
2,2mm
Slitesjikt
0,7mm

Nødvendig tilbehør