Fiskebensparkett Svevesti Vis større

Mads Molvik Fiskebensparkett Svevesti

798 kr/m2
På lager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 957,60 kr
Kvm pr pakke: 1.2 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortEuropeisk Eik
Tykkelse15mm
Bordbredde158mm
Bordlengde948mm
Vekt per pakke10kg
SorteringRustikk
Slitesjikt4mm
Overflate/fdvBørstet, mattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringLim til undergulv
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerMicrofas

Om Mads Molvik Fiskebensparkett Svevesti

Interiørkjendis Mads Molvik har designet unike Atlantic Collection. En kolleksjon med 3 flotte, varierende design tilpasset nordiske hjem. Fiskebensparkett Svevesti inneholder lyse grå tidsriktige og rene gråtoner på en overflate som er 100% naturlig og ekte. Å finne slike rene fargetoner med alle hensyn som må tas er ekstremt krevende og det setter tålmodigheten på prøve. Når vi har lykkes med dette, er det til gjengjeld svært tilfredsstillende! De lysegrå fargetonene er hentet fra Svevestien langs Atlanterhavsveien, og Mads ønsker at det gir en følelse av å sveve gjennom disse unike lyse, lyse grå fargenyansene i dette brutale og vareierende landskapet. Fiskebensparkett Svevesti er nok det mest kommersielle i hans kolleksjon, og passer inntill de fleste stilarter og veggfarger. For at designet ikke blir for tamt og plant, er det valgt en rustikk sortering for å røffe opp uttrykket. Fiskebensparkett anbefales å hellimes til underlager. Les egne retningslinjer for montering av fiskebensparkett!

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Eik Svevesti er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 5-8% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Gulvet er av materiale europeisk eik.

Historien om Svevesti produkt:

Navnet på det lyse gulvet i Atlantic Collection by Mads er hentet fra den 550 meter lange Svevestien på Eldhusøya liggende langs Atlanterhavsveien. Som for mange er kjent for å være en turistatraksjon der stien gir en følelse av å sveve gjennom naturen og det samme skal være følelsen av å gå på gulvet med samme navn Svevesti.

Erfaringer

Skriv en omtale

Mads Molvik Fiskebensparkett Svevesti

Mads Molvik Fiskebensparkett Svevesti

Spørsmål og svar