Parkett Superhvit - Det perfekte hvite gulvet!

Parkett eik superhvit har vært - og er en av tidenes mest suksessfulle nyheter. Etter av superhvit- designet ble lansert høsten 2011, ble 1-stavs parketten på rekordtid det mestselgende gulvet. Gulvet har fått massiv omtale på norske blogger, og tilbakemeldingene fra våre kunder er entydig positive. Bildene under sier vel sitt, og er hentet fra stuen til bloggeren Anette Willemine. Utrolig flott ikke sant?

width=540

Parkett som har en ren hvit fargetone med en svak nyanse av grått. Og bordlengdene på 1890mm og bredden på 189mm gir et utrolig eksklusivt plankeutseende. Dette gulv er i natur-sortering, en type sortering som har et jevnere fargespill med mindre kvist. width=540

Gulvet passer perfekt både inntil lyse som mørkere veggfarger. De mørkere veggfargene skaper kontraster som fremhever gulvet på en mer elegant måte. Eller du kan jo bruke lyse vegger og heller skape kontrastene med gardiner, puter og øvrige tekstiler?width=540Prisen på dette gulvet er GARANTERT lavest hos gulvdeal. Vi kjøper inn store mengder direkte fra fabrikk, noe som gjør at prisen blir vesentlig lavere i forhold til hos andre forhandlere.

Les mer om trendy parkett


Kommentarer

Skrevet den Monday, January 26, 2015 Skrevet av Vegard Slåtta Kommentarlink
Hei, parkett superhvit er utgått fra vårt sortement, og det er nå parkett white winter som har overtatt. Du har også parkett Tinfossen som er svært lik.
Skrevet den Friday, January 23, 2015 Skrevet av Hanne Kommentarlink
Hei. Parketten som over er omtalt som superhvit. Er den nå byttet navn tiø antikk winter white ? Er jo de samme bildene spm er vist på antikk winter white :)
Skrevet den Monday, January 12, 2015 Skrevet av Vegard Slåtta Kommentarlink
Hei Vera,

parkett epoque amerikansk antikk eik hvit fungerer fint inntil Tudor, så langt jeg kan se. parketten gir jo også et varmt uttrykk, med spredte kvist i ulik størrelse og variasjoner slik at du får et rustikk, røft preg. Om du ønsker parkett som er noe hvitere og med mindre kvist kan du se på Nordic Flooring parkett både parkett WhiteFalls og parkett Svalbard Men om du ønsker å gå for det litt mer rustikke preget, og med kraftigere fas på langside er parkett epoque amerikansk eik er sikker vinner :-)
Skrevet den Sunday, January 11, 2015 Skrevet av Vera Kommentarlink
Hei Vegard

Her er det mye flotte tips!
Vi skal ha 50 m2 med parkett, ønsker en lys og nordisk stil, og lurer derfor på om Parkett Eik Antikk hvit Epoque Børstet kan bli lekkert?
Alle vegger skal males, og vi ønsker ikke et gulv som gulner eller blir veldig mye mørkere.

Fikk en prøve at ovennevnte parkett i dag, og synes den er flott, og så er den jo en del lysere enn gulvet avbildet på hjemmesiden deres.
Tror du også at den kan være lekker til fargen Tudor fra Jotun? By the way, parketten ser gyselig ut mot den gamle fargen vi har i dag, lys Toscana, veggene blir nærmest rosa.
Takknemlig for svar!

Vh
Vera
Skrevet den Monday, December 22, 2014 Skrevet av Vegard Slåtta Kommentarlink
Hei, parkett whitefalls passer stort sett inntil alt. Egghvit er bankers, dog kjedelig. Vil du ikke ha litt mer farge?? :-)
Skrevet den Sunday, December 14, 2014 Skrevet av Vigdis Kommentarlink
Hei Passer Parket White Falls,til Eggehvite vegger?Er det litt gråskjær iparketten.Eller har du en annen veggfarge og annbefale til dette gulvet:-)
Skrevet den Monday, May 12, 2014 Skrevet av Vegard Slåtta Kommentarlink
Hei, butikken våres er på Notodden. Der kan du hente, men kjempefint om dette avtales på forhånd slik at vi får klargjort for deg :-) Mvh Vegard
Skrevet den Thursday, May 8, 2014 Skrevet av Mariann Pettersen Kommentarlink
Hvor er butikken deres???? Er det mulig å hente..Mvh.Mariann
Skrevet den Tuesday, March 4, 2014 Skrevet av Vegard Slåtta Kommentarlink
Hei! Det er jo veldig fint med et mørkere gulv inntil lyse vegger da, både vegg og gulv kommer finere frem. Jeg ville valgt parkett vinje fra Halvor Bakke slik du beskriver det. Men er finnes det ingen fasit, og mye VIL bli pent. Jeg synes vel for å være helt ærlig at gulvene som du nevner etter min smak blir for gule og average. Nei, go for Vinje!
Skrevet den Monday, March 3, 2014 Skrevet av marie Kommentarlink
Hei. skal ha ca 100 kvm 1 stavs parkett vi holder på å bygge. Men klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal gå for mørk eller lys parkett.
Vil en lys parkett oppleves sykehusaktig mot hvite vegger?
Hjemme har vi merbau,som jeg er veldig fornøyd med. kanskje gå for noe lysere på hytta,da det er en sjøhytte.
I hytta vil det som sagt være hvite vegger ,samt en vegg med et litt røffereplank som er lys blåaktig,med sølv/gull toner i seg.
Hva ville du gått for? mørk eller lys? Er det mulig å evt få prøver hos dere?
gulvene jeg ser på er : Epoque Eik Natur fra Tarkett ,Nordic Eik Antikk «Nostalgia, Eik Natur Børstet matt 4faset, Antikk NEW «White-Falls,ja som du ser så klarer jeg virkelig ikke å bestemme meg! Kanskje først bestemme meg for lyst eller mørkt! hva tror du vil bli penest?
Showing 1 - 10 of 29 items

Legg igjen din kommentar