Komponyl klikk longplank Svolvær 9654 m/korkbakside

2.47 kvm 549 kr/m2
698 kr/m2

Garantert pris så langt vår beholdning rekker

Inklusive MVA 1-5 virkedager

Komponyl - fremtidens gulv med alt i ett!

komponyl er et produkt som fletter sammen det beste i alt. Komponyl består av 3 ulike sjikt hvor det er kork i bunn, kompositt (65% trefiber, 35% polymer) i mellomsjiktet og med et toppsjikt av vinyl bestående av extreme coating!

 • Korken gjør gulvet mykt, varmt og svært komfortabelt!
 • Kompositt-kjernen gjør produktet ekstremt robust, stabil, 100% vann- avvisende og evigvarende!
 • Vinyl med extreme coating gjør produktet natur-tro og med ekstrem bruks - og slitasje styrke!

Komponyl er produktet som har alle fordeler, og således er helt unikt

Produktet, sammensatt av disse egenskapene, er utprøvd og testet i ulike ekstremsituasjoner her i Norge gjennom 8 år med entydig gode resultater: Ekstrem slitestyrke og robust overflater som tåler tøffeste bruk. Midtsjiktet bestående av kompositt kjerne som gir solid styrke i klikk systemet, robusthet som tåler høye og lave temperaturer og et gulv som tåler all eksponering av vann. Overflaten med naturlig vinyl og matt struktur, har en 0,5 extreme coating som gjør overflaten evigvarende under normal bruk

 • RÅ slitestyrke
 • MER stabil
 • Trinnlyddempende
 • Tåler vann
 • Lydisolerende
 • Varmeisolerende
 • Varmere overflate
 • Enklere montering

Her er alle de beste egenskapene samlet i ett og samme produkt. Overflatens slitestyrke er på hele 0,5mm med en transparent supreme overflate. Overflaten er av en såpass høy slitestyrke at den også egner seg til butikklokaler eller andre høyt trafikkerte områder. Totaltykkelsen er på hele 7,5mm hvor kjernen er kompositt som materiale, noe som betyr at den er langt mer stabil med hensyn til styrken i klikksystemet.

Baksiden er også av kork, noe som betyr at den er mykere og varmere å gå på. Kork-baksiden gjør i tillegg at denne typen vinylklikk er trinnlyds-dempende, lyd-isolerende og varme-isolerende. Vinylklikken er hele 1830mm lang og monteres limfritt med verdens enkleste klikksystem Valinge 5G

Du kan lese mer om Komponyl her

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %

Pris pr pakke: 1 356,03 kr
Kvm pr pakke: 2.47 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
På lager og klar for omgående levering

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her booker du avtale for tilgang.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE
 • Høy slitasjestyrke
 • Tåler vann
 • Enkel klikk montering
 • Støvfri montering
 • Naturtro matt overflate

Vinylklikk av høy kvalitet i flott, nordisk design. Vinylklikk er gulv som tåler hard bruk, høyere slitasje og all bruk av vann. Vinylklikk er derfor et riktig gulv å montere i ytterganger, kjøkken, butikker og kontor. Med vinylklikk trenger man ikke være redd for type bruk og hyppig vask med mye vann. Mange har begynt å få øynene opp for hvilke gode egenskaper vinylklikk har, og det er et produkt som er sterkt økende.

Vinylklikk klikkes enkelt sammen på samme måte som et laminatgulv. Med denne typen vinylklikk trenger du ikke sag, men du skjærer et snitt i overflaten med Stanley kniv før du brekker bordet.

RASK LEVERING

Du kan lese mer om Komponyl her

Siden vi gjør trailer og container-kjøp direkte fra verdens ledende produsenter, får vi enormt mye gulv inn til lager som betyr at vi kan levere langt raskere enn alle andre. Fra vårt sentrallager på Notodden kan vi levere til Oslo om nødvendig under 24 timer, hele Østlandet 1-3 dager virkedager og Vest/Nord- Norge 3-6 virkedager.

Produktdetaljer

Montering
Limfritt 5G
Bordbredde
225mm
Bordlengde
1830mm
Tykkelse
7,5mm
Slitesjikt
0.5mm
Gulvvarme
Maks 27 grader/60W m2
Konstruksjon
WPC kompositt, Cork og PVC
Vekt per pakke
20Kg
Art.nummer
NIK9654

3 produkter til