Laminat 12mm Longplank White Winter
  • Laminat 12mm Longplank White Winter
  • Laminat 12mm Longplank White Winter

Laminat PriceDrop 12mm White Winter

Prisen er gjeldene t.o.m. Mandag 28. September!

199 kr/m2

Sjekk prisen
1-5 virkedager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 283,67 kr
Kvm pr pakke: 1.43 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
Leveringstid 1-5 dager

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Ren fargetone i den lyseste/ hviteste sjangeren i unik "håndskrapt" overflate.

Nydelig hvitt laminatgulv med ren overflate. Gulvet har en ekstra hvit overflate hvor uttrykket er typisk nordisk - ikke kaldt og ikke varmt uttrykk. Gulvet er av rolig og rent utseende, men i en ujevn overflate tilsvarende en håndskrapt parkett. Dette gulvet kan benyttes inntil alt: Lyse og mørke veggfarger. Inntil rustikk stil eller kontrast i et minimalistisk hjem. Overflaten er matt og svakt strukturert, for at gulvet skal virke mer naturlig og ekte. En slik overflate oppleves som varmere og mer behagelig å gå på enn tradisjonell laminat. Selve overflaten er helt vanntett, mens skjøtene er svært motstandsdyktige mot vann dog uten å være vannavvisende.

SUPERDEAL på 12mm laminat!

GULVDEAL lanserer sin helt egen PRICEDROP! Laminatgulv av høy kvalitet til fast lavpris. GULVDEAL`S PRICEDROP har samme lave pris uansett kunde og volum! 

Gulvdeal sin egen PRICEDROP i 1260mm lengders laminatgulv. Tykkelse på 12mm og enkel montering med Valinge drop-down.

Gulvet har en matt, troverdig overflate, med et spill og liv som er sjeldent for laminat. Gulvet har i tillegg en «børstet» eller strukturert og høvlet overflate for maksimal ekthetsfølelse. Dette skaper en dybde i gulvet som er svært eksklusivt og pent. Laminatgulvet er hele 12mm tykk, og med en ekstra robust HDF-kjerne som tåler høyere grad av trykk og belastning. Gulvet  tåler med andre ord riper, slag, vann og glo langt bedre enn tradisjonell laminat. Vi gir 20 års garanti på dette gulvet benyttet i bolig. Garantien gjelder for gjennomslitasje.

RASK LEVERING

Siden vi gjør trailer og container-kjøp direkte fra verdens ledende produsenter, får vi enormt mye gulv inn til lager som betyr at vi kan levere langt raskere enn alle andre. Fra vårt sentrallager på Notodden kan vi levere til Oslo om nødvendig under 24 timer, hele Østlandet 1-3 dager virkedager og Vest/Nord- Norge 3-6 virkedager.

Dataark

Montering
Valinge 5G klikk
Bordbredde
196mm
Bordlengde
1216mm
Tykkelse
12mm
Slitesjikt
AC4, klasse 32
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Vekt per pakke
16
Art.nummer
1811-7

Book time i vårt showroom i Oslo her

(NB! Det er kun parkett og noe laminat som er utstilt i Oslo. Klikk HER å se nederst på siden hva som er utstilt)