Laminat 12mm 91754
  • Laminat 12mm 91754
  • Laminat 12mm 91754
  • Laminat 12mm 91754
  • Laminat 12mm 91754

Laminat gulv 12mm Clean Light Oak 91754

Tilbudet gjelder t.o.m. Mandag 27. September!

1.91 kvm 225 kr/m2 - 10%
249 kr/m2
Inklusive MVA 1-5 virkedager

25 års garanti.

En av våre mest populære laminatgulv! Nydelig lys og rustikk kvalitets laminat med "cottage" uttrykk. Dette er et laminatgulv i nydelige gråtoner tilpasset det typisk scandinaviske interiøret. Dette gulvet kan benyttes inntil alt: Lyse og mørke veggfarger. Inntil rustikk stil eller kontrast i et minimalistisk hjem. Laminatgulvet er i røff eike-imitasjon med falske, fylte imiterte sprekker og kvister. Om du ønsker tilnærmet denne fargen, men med en rolig og ren overflate så anbefaler vi LAMINATGULV WHITE SAND eller LAMINATGULV CHANTILLY - som begge er i longplank 2000mm lengder. Overflaten er matt og svakt strukturert, for at gulvet skal virke mer naturlig og ekte. En slik overflate oppleves som varmere og mer behagelig å gå på enn tradisjonell laminat. Selve overflaten er helt vanntett, mens skjøtene er svært motstandsdyktige mot vann dog uten å være vannavvisende. Om du ønsker denne, men i et varmere uttrykk så er LAMINATGULV LIGHT OAK alternativet.

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %

Pris pr pakke: 428,03 kr
Kvm pr pakke: 1.91 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
På lager og klar for omgående levering

25 års garanti.

En av våre mest populære laminatgulv! Nydelig lys og rustikk kvalitets laminat med "cottage" uttrykk. Dette er et laminatgulv i nydelige gråtoner tilpasset det typisk scandinaviske interiøret. . Dette gulvet kan benyttes inntil alt: Lyse og mørke veggfarger. Inntil rustikk stil eller kontrast i et minimalistisk hjem. Laminatgulvet er i røff eike-imitasjon med falske, fylte imiterte sprekker og kvister. Om du ønsker tilnærmet denne fargen, men med en rolig og ren overflate så anbefaler vi LAMINATGULV WHITE SAND eller LAMINATGULV CHANTILLY - som begge er i longplank 2000mm lengder. Overflaten er matt og svakt strukturert, for at gulvet skal virke mer naturlig og ekte. En slik overflate oppleves som varmere og mer behagelig å gå på enn tradisjonell laminat. Selve overflaten er helt vanntett, mens skjøtene er svært motstandsdyktige mot vann dog uten å være vannavvisende. Om du ønsker denne, men i et varmere uttrykk så er LAMINATGULV LIGHT OAK alternativet.

RASK LEVERING

Siden vi gjør trailer og container-kjøp direkte fra verdens ledende produsenter, får vi enormt mye gulv inn til lager som betyr at vi kan levere langt raskere enn alle andre. Fra vårt sentrallager på Notodden kan vi levere til Oslo om nødvendig under 24 timer, hele Østlandet 1-3 dager virkedager og Vest/Nord- Norge 3-6 virkedager.

2018-01-15

Dataark

Bordbredde
196mm
Bordlengde
1216mm
Tykkelse
12mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Vekt per pakke
16kg

Book time i vårt showroom i Oslo her

(NB! Det er kun parkett og noe laminat som er utstilt i Oslo. Klikk HER å se nederst på siden hva som er utstilt)

6 produkter til