Laminat gulv Longplank 12mm Toronto
  • Laminat gulv Longplank 12mm Toronto

Laminat gulv Longplank 12mm Toronto

2.63 kvm 299 kr/m2
Inklusive MVA 1-5 virkedager

25 års garanti

Longplank på 2200mm lengder i ekstra brede bord.

12mm longplank laminatgulv i nydelig trendy design. Laminatgulv Toronto er gulvet for deg som ikke ønsker den klassiske eike-fargen, men heller ikke så lyst som hvite laminatgulv. Laminatgulv Toronto er den eneste utgaven som ligger i dette midtsjiktet. Overflaten er svært naturtro og matt. Overflaten er i tillegg lett strukturert og "børstet" for det ultimate naturlige uttrykket. Gulvet er av meget slitesterk og holdbar kvalitet. 25 års garanti! Gulvet er av meget høy kvalitet, og installeres enkelt med limfri Valinge 5G klikk. Laminat 12mm longplank Toronto blir produsert for Gulvdeal på en av verdens største laminatfabrikker! For en lysere utgave av laminatgulv Toronto, så er LAMINATGULV HARDY OAK alternativet.

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %

Pris pr pakke: 786,37 kr
Kvm pr pakke: 2.63 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
På lager og klar for omgående levering

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her booker du avtale for tilgang.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

25 års garanti

Longplank på 2200mm lengder i ekstra brede bord.

12mm longplank laminatgulv i nydelig trendy design. Laminatgulv Toronto er gulvet for deg som ikke ønsker den klassiske eike-fargen, men heller ikke så lyst som hvite laminatgulv. Laminatgulv Toronto er den eneste utgaven som ligger i dette midtsjiktet. Overflaten er svært naturtro og matt. Overflaten er i tillegg lett strukturert og "børstet" for det ultimate naturlige uttrykket. Gulvet er av meget slitesterk og holdbar kvalitet. 25 års garanti! Gulvet er av meget høy kvalitet, og installeres enkelt med limfri Valinge 5G klikk. Laminat 12mm longplank Toronto blir produsert for Gulvdeal på en av verdens største laminatfabrikker! For en lysere utgave av laminatgulv Toronto, så er LAMINATGULV HARDY OAK alternativet.

RETT FRA FABRIKK = LAVERE PRISER!

RASK LEVERING

Siden vi gjør trailer og container-kjøp direkte fra verdens ledende produsenter, får vi enormt mye gulv inn til lager som betyr at vi kan levere langt raskere enn alle andre. Fra vårt sentrallager på Notodden kan vi levere til Oslo om nødvendig under 24 timer, hele Østlandet 1-3 dager virkedager og Vest/Nord- Norge 3-6 virkedager.

Produktdetaljer

Overflatebehandling
AC4/ klasse 32
Montering
5G klikk
Bordbredde
240
Bordlengde
2200
Tykkelse
12mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Vekt per pakke
22kg
Art.nummer
8367-10

6 produkter til