Parkett Eik Gaustatoppen Limited Edition børstet mattlakkert

Nydelig grå-lasert parkett i børstet og mattlakkert overflate fra Nordic Flooring, designet av Halvor Bakke. Fas alle sider og enkel montering med 5G klikk. 

Flere detaljer

499 kr/m2 847 kr/m2

-41%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 2. September!

På lager

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 1 444,22 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortEik, start og stopp bord i hver pakke
Tykkelse14mm
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm
Vekt per pakke25kg
SorteringNatur
Slitesjikt3mm
Overflate/fdvMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringG4 klikk
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljerfas alle sider

Om Parkett Eik Gaustatoppen Limited Edition børstet mattlakkert

Spesialutgave med begrenset mengde!

Hele Norges interiør – og møbeldesigner Halvor Bakke har laget kolleksjonen Shades of Telemark for Nordic Flooring.  Shades of Telemark var jakten på de ultimate grå-nyansene fra Telemark sin fantastiske natur, som skulle gjenskapes nettopp på parkett.  Det var helt naturlig å lete mellom milliarder av stein på taket av Telemark, Gaustatoppen. Gaustatoppen ruver som en majestet, og er et fantastisk skue hvor man ser hele 1/6 av Norge på en klar dag. Helt på toppen,  ned mot Bondal, finner Halvor grå-nyansen han vil gjenskape og glede mange norske hjem med. Parkett Gaustatoppen er det lyseste av Halvor sine design i denne fantastiske kolleksjonen av grå-nyanser. Parkett Gaustatoppen er lett børstet og mattlakkert. Gulvet passer inntil lyse farger samt de fleste fargene i Jotun sitt fargekart 2018. 

Gulvet er av inn-farget europeisk eik. Overflaten er børstet og mattlakkert. Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet bør ikke maskinslipes, da struktur, børsting og farge forsvinner. Se video om hvordan vi anbefaler å slipe parkettgulv. Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og bruk. Parketten har en totaltykkelse på 14mm og toppsjikt på 3mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten.

Nordic Flooring parkett er ekte norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære TV-serie "Eventyrlig Oppussing". 

Erfaringer

Skriv en omtale

Parkett Eik Gaustatoppen Limited Edition børstet mattlakkert

Parkett Eik Gaustatoppen Limited Edition børstet mattlakkert

Nydelig grå-lasert parkett i børstet og mattlakkert overflate fra Nordic Flooring, designet av Halvor Bakke. Fas alle sider og enkel montering med 5G klikk. 

Spørsmål og svar

Tilbehør