Parkett Hitterdalen børstet mattlakkert

488 kr/m2 698 kr/m2

-30%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 23. December!

På lager

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 1 412,05 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortEik
Tykkelse14mm
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke23kg
SorteringRustikk
Slitesjikt3mm
Overflate/fdvMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringG2 klikk
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljermicrofas alle 4 sider

Om Parkett Hitterdalen børstet mattlakkert

Parkett Hitterdalen fra Nordic Flooring er inspirert av det urgamle tømmeret på Heddal stavkirke. Tjærebehandlingen gjennom mange hunde år har satt sitt preg. Parkett Hitterdalen har en flott gylden glød med svake bruntoner. Gulvet har et rustikk preg med spredte kvist og  fargevariasjoner, slik en tjærebehandlet vegg utvikler seg gjennom mange hundre år. Gulvet er av den tradisjonelle arten, og uttrykket i dette gulvet overlever de fleste trendperioder. Gulvet er børstet for å gi den naturlige effekten og mattlakkert for å gi lange vedlikeholds-intervaller.

Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet kan også maskinslipes, men da forsvinner den fine og naturlige børstingen. Se derfor video for hvordan vi anbefaler å slipe parkett.  Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og brukParketten har en totaltykkelse på 14mm og toppsjikt på 3mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

Nordic Flooring parkett er ekte norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære TV-serie "Eventyrlig Oppussing". 

Erfaringer

Skriv en omtale

Parkett Hitterdalen børstet mattlakkert

Parkett Hitterdalen børstet mattlakkert

Spørsmål og svar

Tilbehør