Parkett Eik Svevesti

638 kr/m2 798 kr/m2

-20%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 15. June!

På lager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 1 844,98 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortEik
Tykkelse14mm
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke20kg
SorteringNatur
Slitesjikt3mm
OverflatebehandlingBørstet og mattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
Montering5G klikk
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljerminifas

Om Parkett Eik Svevesti

Introduksjonspris på kvalitetsparkett i nydelig lyse grå farge. Prisen gjelder så langt beholdningen rekker!

Interiørkjendis Mads Molvik har designet unike Atlantic Collection. En kolleksjon med 3 flotte, varierende design tilpasset nordiske hjem. 1 stavs parkett Svevesti inneholder lyse grå tidsriktige og rene gråtoner på en overflate som er 100% naturlig og ekte. Å finne slike rene fargetoner med alle hensyn som må tas, er ekstremt krevende og det setter tålmodigheten virkelig på prøve. Når vi har lykkes med dette, er det til gjengjeld svært tilfredsstillende! De lysegrå fargetonene er hentet fra Svevestien langs Atlanterhavsveien, og Mads ønsker at det gir en følelse av å sveve gjennom disse unike lyse, lyse grå fargenyansene i dette brutale og varierende landskapet. 1 stavs parkett Svevesti er nok det mest kommersielle i hans kolleksjon, og passer inntill de fleste stilarter og veggfarger. For at designet ikke blir for tamt og plant, er det valgt en rustikk sortering for å røffe opp uttrykket. 1 stavs parkett Svevesti monteres svært enkelt flytende og limfritt med Valinge 5G klikk.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Eik Svevesti er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 5-8% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Gulvet er av materiale europeisk eik.

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G5 valgt. Klikksystemet er også vokset for å redusere faren for knirk. Vi kaller det FastClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om Svevesti produkt:

Navnet på det lyse gulvet i Atlantic Collection by Mads er hentet fra den 550 meter lange Svevestien på Eldhusøya liggende langs Atlanterhavsveien. Som for mange er kjent for å være en turistatraksjon der stien gir en følelse av å sveve gjennom naturen og det samme skal være følelsen av å gå på gulvet med samme navn Svevesti.

Erfaringer

Skriv en omtale

Parkett Eik Svevesti

Parkett Eik Svevesti

Spørsmål og svar

Tilbehør