Parkett Eik Grey børstet hardvoksoljet

497 kr/m2 829 kr/m2

-40%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 15. June!

På lager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 1 447,43 kr
Kvm pr pakke: 2.91 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortEik
Tykkelse13,3mm
Bordbredde148mm
Bordlengde2200mm
Vekt per pakke29 kg
SorteringNatur
Slitesjikt2,7mm
Overflatebehandlingbørstet, oljet
Gulvvarme27* max 60W/m2
MonteringG5 Klikk
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerMicrofas langside

Om Parkett Eik Grey børstet hardvoksoljet

Vår beste kvalitet noensinne!


SPINNVILL partivarepris på eksklusiv Nordic Flooring 1 stavs parkett i aller beste kvalitet. Ren og naturlig sortering i et nordisk spesialdesign. Parkett Eik Grey unik børstet eco oil i unik sortering (lite kvist og jevn overflate) har en nydelig lys grå/brunlig jordfarge. Gulvet passer for deg som midt mellom den gule klassiske eikeparketten og de hvite eike-gulvene. Dette er et tidløst gulv som vil vare i mange år, uavhengig av om du bytter møbler og veggfarger.  Gulvet er av inn-farget europeisk eik og er akkurat så naturlig som et tregulv skal være. Overflaten er børstet, supermatt og hardvoksoljet. Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet bør ikke maskinslipes, da struktur, børsting og farge forsvinner. Se video om hvordan vi anbefaler å slipe parkettgulv. Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og bruk. Parketten har en totaltykkelse på 13,3mm og toppsjikt på 2,7mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten.

Naturlig


Parkett eik grey unik børstet eco oil er jevn i overflaten og er hardvoksoljet med bare 8-10% glans. Gulvet har en medium fas/ v-spor på langsiden, noe som gir et mer distinkt skille mellom gulvbordene. Vedlikeholdes med hardvoksolje fra Osmo. se egen video om hardvoks på Gulvdeal TV

Maksimal kvalitet i alle ledd


Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  Gulvet er vokset i alle skjøter for å redusere faren for knirk på ujevne undergulv. Klikkpatenten er Valinge G5, noe som gjør monteringen til en lek. Se flere av våre unike parkett gulv. 

Erfaringer

Skriv en omtale

Parkett Eik Grey børstet hardvoksoljet

Parkett Eik Grey børstet hardvoksoljet

Spørsmål og svar

Tilbehør