Fiskebensparkett Tinnoset

0.72 kvm 1200 kr/m2
Inklusive MVA

Legg inn antall m2:

Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %.
(eksempel: 20 m2 * 1,07 = 21,4 m2)

Kvm pr pakke: 0.72 m2

0 kr

Fraktalternativer får du når du kommer til kassen.

Fraktpriser postnummer:
0000 - 3999: 1490,-
4000 - 7049: 1990,-
7050 - 9999: 2490,-

Vi selger i hele pakker og dette blir omregnet når du går til kassen, du vil oppleve at prisen blir justert iht hele pakker (0.72 m2 pr pakke)

Ikke på lager. Kontakt oss for bestilling
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 10 - 15)

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 3-5 dager. TIPS! Bestill flere enn én vareprøve av samme gulv. Da vil du få et mye mer helhetlig inntrykk av fargenyansene og spillet i treverket. Prøvene kan klikkes sammen til et større bord!


NYHET!! Fiskebensparkett i et av Nordic Flooring sine mest populære design, Tinnoset. Den perfekte fargetonen som ligger midt i mellom den gule, gyldne eiken og de karakteristiske hvit patinerte gulvene. . Fiskebensparkett i verdens enkleste klikksystem Valinge 5G!

Høyeste krav til kvalitet!

Enestående kundeanmeldelser (Se Trustpilot)

Gigantiske direkte innkjøp = spinnville priser!

Rask hjemlevering i hele Norge!

NYHET!! Endelig har Nordic Flooring kommet med fiskebensparkett i en av sine mest populære design, "Tinnoset". Nordic Flooring fiskebensparkett Tinnoset er et design som passer perfekt for deg som vil midt i mellom de lyse hvit-patinerte gulvene, og den gule klassiske eiken . Fiskebensparkett Tinnoset fungerer svært godt som en tidsriktig base i interiøret, og er svært enkel å montere til fiskebensparkett å være, med sitt limfrie Valinge 5G klikksystem. 

Gulvet er i europeisk eik hvor overflaten er børstet og supermattlakkert, for å gi et visuelt sett "oljet" og naturlig uttrykk. Lakken gir lange vedlikeholds intervaller, hvor det i tillegg kan legges på NanoFloor for unik ekstra- beskyttelse. Les mer om NanoFloor. Kvistinnholdet er moderat til lite. Overflaten fremstår svært ren i uttrykket. 

VIKTIG angående fiskebensparkett generelt:

Nordic Flooring produserer fiskebensparkett av markedets aller høyeste kvalitet, og er spesialprodusert mht. riktig uttørking for norske klimatiske forhold. Treverk er et levende materiale, som "jobber" i form av krymping og svelling avhengig av temperatur og luftfuktighet. Det er stort sett bredden av treet som "jobber", og lengden av treet i mindre grad. I fiskebensparkett møter lengden og bredden hverandre gjennom annenhver fiskebens stav, noe som gjør at fiskebensparkett er mer ømfintlig for store variasjoner og endringer i luftfuktighet. Med Valinge 5G klikk er fiskebensparkett mer stabilt enn tidligere, enn uten klikksystemer hvor tre-eksperter sterkt har anbefalt å hellime stavene til underlaget. Med 5G klikk er helliming mindre nødvendig, spesielt på sammenhengende areal under 40 kvadratmeter. Over sammenhengende 40 kvadratmeter anbefales fortsatt helliming til underlaget. 

Ved kjøp av fiskebensparkett så bør man beregne et kapp/ svinn, hvor beste estimat er på mellom 15-20% tillegg. Fiskebensparkett med klikksystem er enklere og raskere å montere også ved helliming til underlaget. Ekstra viktig er det at underlaget er helt plant - også ved helliming (maks 3mm ujevnheter pr. 2m strekk). Om det velges å monteres løst, så er anbefalt maks sammenhengende areal 40m2 - hvor det da er ekstremt viktig med god ekspansjon inn mot vegg og faste installasjoner (10mm) og at det ikke er noen form for låsing av gulvet (type kjøkken etc. som står over.) 

Slik legger du fiskebens parkett med Valinge 5G klikk:

Produktdetaljer

Mønster
Fiskeben
Sortering
Normal (Rustikk)
Overflatebehandling
Børstet mattlakkert
Montering
Dropdown
Bordbredde
150mm
Bordlengde
600mm
Tykkelse
15mm
Slitesjikt
4mm
Gulvvarme
Opptil 60W/m2, 27 grader
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts|
Vekt per pakke
8kg
Tresort
Eik
Lagerstatus
opptil 6mnd

Nødvendig tilbehør