Parkett Eik Heritage Urban Grey
  • Parkett Eik Heritage Urban Grey
 
 
 

Parkett Eik Heritage Urban Grey

2.51 kvm 799 kr/m2
Inklusive MVA

Parkett Heritage eik Urban Grey i børstet hardvokset overflate. Meget solid kvalitetsparkett i beste kvalitet fra leverandøren Tarkett. IKKE LAGERFØRT. Normal bestillings tid 10-14 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %

Pris pr pakke: 2 005,49 kr
Kvm pr pakke: 2.51 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
Ikke på lager. Kontakt oss for bestilling

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her booker du avtale for tilgang.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Parkett Heritage eik Urban Grey i børstet hardvokset overflate. Meget solid kvalitetsparkett i beste kvalitet fra leverandøren Tarkett. Gulvet har en svært natulig overflate som er behandlet med hardvoks fra Osmo. Det estimeres 6 års vedlikeholds intervaller med denne typen overflatebehandling. Parkett Heritage eik blonde børstet er godkjent for gulvvarme opptil 27 grader eller 60W/m2. Monteres enkelt med Valinge G5 klikk. Med store direkte innkjøp på Tarkett parkett så kan vi tilby blant markedets mest konkurransedyktige priser. Prisen gjelder så langt beholdningen rekker.

Heritage har et naturlig rustikt utseende med store kvistmerker, barklommer, fargevariasjoner og sprekker skapt av naturen. Fantastisk vakre gulv med et preg fra århundrer tilbake. Den dypbørstede overflaten, behandlet med hardvoksolje forsterker den rustikke følelsen ytterligere.

Tilleggsinformasjon om rustikke gulv;

Det vil si rik på kvister og et mer livlig utseende. Enkelte ganger kalles også rustikke sorteringer country/robust for enkelte tresorter. Du vil oppleve flere små og store sparklede kvister og variasjoner mellom hver enkelt plank i en rustikk sortering. Kvaliteten mellom rustikk sorterte gulv, og natursorterte gulv er helt identisk – det som skiller de to variantene er at i rustikke sorteringer så brukes det mer av trematerialet under produksjon – og derav får du et mer livlig gulv med mer variasjoner og sparklede kvister enn det du får i et natur sortert gulv.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Superrustikk (RØFF)
Overflatebehandling
Børstet hardvoksolje
Montering
G5 klikk
Bordbredde
190mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3,6mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
minifas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
25kg
Art.nummer
Tarkett 41007007
Tresort
Eik

6 produkter til