T24-2
T24-2
Kombinasjon av T24-2 og T24-6

Teppeflis 25x100cm Brussel T24-2

6 kvm 299 kr/m2
Inklusive MVA 3 - 6 virkedager

Legg inn antall m2:

Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %.
(eksempel: 20 m2 * 1,07 = 21,4 m2)

Kvm pr pakke: 6 m2

0 kr
fra 0 kr
valg i kassen fra kr 199,- for 2 pakker (opp til 6 pakker)
0 kr

Vi selger i hele pakker og dette blir omregnet når du går til kassen, du vil oppleve at prisen blir justert iht hele pakker (6 m2 pr pakke)

På lager og klar for omgående levering
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 10 - 15)

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 3-5 dager. TIPS! Bestill flere enn én vareprøve av samme gulv. Da vil du få et mye mer helhetlig inntrykk av fargenyansene og spillet i treverket. Prøvene kan klikkes sammen til et større bord!

Teppeflis trenger ikke være kjedelig. Kan benyttes i hjemmet og i kontorlandskap/ butikker med lett til moderat trafikk.

Høyeste krav til kvalitet!

Enestående kundeanmeldelser (Se Trustpilot)

Gigantiske direkte innkjøp = spinnville priser!

Rask hjemlevering i hele Norge!

Teppeflis trenger ikke være kjedelig!! Med denne typen teppeflis på størrelse 25x100cm kan du lage opptil 3 ulike mønster i gulvet. Enten fiskeben mønster, herringbone mønster eller ordinært mønster etter parkett/ tregulv metoden. Flisene har i tillegg et vakkert fargespill i garnet som gjør at mønsteret ytterligere blir forsterket. Her kan du skape et annerledes mer lekent og innovativt uttrykk i kontorlandskap med lett trafikk eller i hjemmet der du ønsker noe med særpreg. Om du ønsker et uttrykk som i illustrasjonsbilde nr. 2 så må det kombineres med teppeflis Porto T24-6

Kan benyttes i hjemmet og i kontorlandskap/ butikker med lett til moderat trafikk.

Produktdetaljer

Art.nummer
T24-2
Design
Kort luv