Underlag ullpapp 15m2 Vis større

Underlag ullpapp 15m2

238 kr
På lager

Leveringstid 1-5 dager

Betal med kort eller faktura

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Om Underlag ullpapp 15m2

Ullpapp benyttes som underlag på parkett eller laminatgulv. Ullpappen er 2mm tykk. Om du har et undergulv med en eller annen form for gulvvarme må du legge fugtsperre først. På betonggulv må du også ha fugtsperre først. Selges kun i ruller av 15m2.

Erfaringer

Skriv en omtale

Underlag ullpapp 15m2

Underlag ullpapp 15m2

Spørsmål og svar

 • Spørsmål fra Sebastian Slotte
  on 2015-08-13
  Hei igjen!

  Kan dere forklare noen begreper for meg?
  - Børstet, matt, lakket, matlakket,

  I dialogen med dere sist ble jeg fortalt av parkett Svalbard og et til gulv passet mine ønsker best. For å være helt sikker vil jeg forsøke å forklare hva jeg ser etter igjen. Stort valg, så må bare være sikker på at jeg velger det beste alternativet,) Har et par alternativer på vei i posten.

  Men her er forhåpentligvis ønsket mitt på en mer tydelig måte:
  Jeg ønsker et rått naturgulv hvor man kan kjenne og se det naturlige i gulvet. Altså ikke finpusset og overlakkert. Jeg ønsker et gulv med grånyanser, med fargevariasjoner (ikke grønn og gul altså, men mørk, lyst brun farge under evt, overflate behandling osv). Jeg er ikke fan av enstavsparkett gulv hvor man kan se hvit lakk nede i stripene i gulvet, hvor gulvet er ensidig i fargen (mister det naturlige), eller hvor det er for tydelig at overflaten er veldig behandlet lakk/beisemessig. Viktige for meg det natur-råe og grånyansene, og selvsagt pris. Hehe.

  Fortsatt parkett svalbard som er best alternativ, eller vil dere komme med andre?

  Svar:
  Hei, blir litt usikker når du skriver mørkt, lyst brun og i tillegg grånyanser. Parkett Svalbard er jo heller ren og elegant hvit med et utrolig matt og naturlig preg som ikke ser overlakkert ut. Mvh Vegard