Parkett Eik Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet oljet

Parkett Bekkjestaul XXL

3.43 kvm 1349 kr/m2
Inklusive MVA

Legg inn antall m2:

Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %.
(eksempel: 20 m2 * 1,07 = 21,4 m2)

Kvm pr pakke: 3.43 m2

0 kr

Fraktalternativer får du når du kommer til kassen.

Fraktpriser postnummer:
0000 - 3999: 1490,-
4000 - 7049: 1990,-
7050 - 9999: 2490,-

Vi selger i hele pakker og dette blir omregnet når du går til kassen, du vil oppleve at prisen blir justert iht hele pakker (3.43 m2 pr pakke)

Ikke på lager. Kontakt oss for bestilling
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 10 - 15)

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 3-5 dager. TIPS! Bestill flere enn én vareprøve av samme gulv. Da vil du få et mye mer helhetlig inntrykk av fargenyansene og spillet i treverket. Prøvene kan klikkes sammen til et større bord!


 
 
 

Norsk design foretrukket av Halvor Bakke i både Narvik (sesong 7) og Oppdal (sesong 6) av Eventyrlig Oppussing.

Med parkett designet «Bekkjestaul» har Nordic Flooring sitt aller mørkeste, nærmest sorte design, Parkettgulvene i Old-Farm kolleksjonen er hele 26cm brede, og har en overflate som er børstet og håndskrapt med "pop-up knots" ( store kvister som har forhøyninger). Slik får man et levende og naturlig gulv med unikt særpreg. Eiken er i europeisk eik, og har kombinasjonen mellom rustikke og naturelle/ rene bord. Eiken er inn-farget med mørke fargetoner før overflaten er beskyttet med olje. Parkett Bekkjestaul monteres enkelt med drop-lock klikksystem, og egner seg for gulvvarme opptil 40w/m2.

Høyeste krav til kvalitet!

Enestående kundeanmeldelser (Se Trustpilot)

Gigantiske direkte innkjøp = spinnville priser!

Rask hjemlevering i hele Norge!

Norsk design foretrukket av Halvor Bakke i både Narvik (sesong 7) og Oppdal (sesong 6) av Eventyrlig Oppussing.

Med designet «Bekkjestaul» har Nordic Flooring sitt aller mørkeste, nærmest sorte design, Gulvene i Old-Farm kolleksjonen er hele 26cm brede, og har en overflate som er børstet og håndskrapt med "pop-up knots" ( store kvister som har forhøyninger). Slik får man et levende og naturlig gulv med unikt særpreg. Eiken er i europeisk eik, og har kombinasjonen mellom rustikke og naturelle/ rene bord. Eiken er inn-farget med mørke fargetoner før overflaten er beskyttet med olje. Parkett Bekkjestaul monteres enkelt med drop-lock klikksystem, og egner seg for gulvvarme opptil 40w/m2.

Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet bør ikke maskinslipes, da struktur, børsting og farge forsvinner. se video for sliping av parkettgulv Parketten har en totaltykkelse på 14mm og toppsjikt på 3mm! Gulvet monteres flytende, men limes pga sin bredde i not og fjær. Se video om gulvguiden for viktige tips og råd før, under og etter montering av parkett. 

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Normal (Rustikk)
Overflatebehandling
Børstet olje
Montering
Lim not/fjær
Bordbredde
26cm
Bordlengde
220cm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2 INGEN GARANTI
Endedetaljer
Minifas 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
30
Tresort
Eik
Design
Mørk
Bordbredde kategori
Ekstra bred (26cm)
Overflate kategori
Oljet
Lagerstatus
opptil 6mnd

Nødvendig tilbehør