Parkett Eik Wideplank Tinnoset børstet supermattlakk

Parkett Tinnoset XXL

Prisen er gjeldene t.o.m. Mandag 1. April!

3.43 kvm 1199 kr/m2
1349 kr/m2

Garantert pris så langt vår beholdning rekker

Kjøp nå – 3 MND RENTE- OG BETALINGSFRITT på opptil kr. 150000,-

Inklusive MVA 3 - 6 virkedager

Legg inn antall m2:

Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %.
(eksempel: 20 m2 * 1,07 = 21,4 m2)

Kvm pr pakke: 3.43 m2

0 kr

Fraktalternativer får du når du kommer til kassen.

Fraktpriser postnummer:
0000 - 3999: 1490,-
4000 - 7049: 1990,-
7050 - 9999: 2490,-

Vi selger i hele pakker og dette blir omregnet når du går til kassen, du vil oppleve at prisen blir justert iht hele pakker (3.43 m2 pr pakke)

Leveringstid 1-5 dager
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 10 - 15)

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 3-5 dager. TIPS! Bestill flere enn én vareprøve av samme gulv. Da vil du få et mye mer helhetlig inntrykk av fargenyansene og spillet i treverket. Prøvene kan klikkes sammen til et større bord!

 
 
 

NYHET! Vårt absolutt mest populære parkettgulv fås nå i wideplank på hele 26cm bredde! Parkett Eik Wideplank Tinnoset er parkettgulvet for deg om du ikke ønsker den gule klassiske eike-fargen, men heller ikke så lyst som de hvit-tonede parkettgulvene Svalbard og Storfjord. Parkett Tinnoset er det eneste parkettgulvet som har de perfekte nyansene og den riktige overflaten i dette "midtsjiktet". Parkett Tinnoset kan karakteriseres som klassisk og tidløs, men hvor du har fjernet alt det gule/gyldne/oransje. Nordic Flooring parkett Tinnoset er norsk design av aller høyeste kvalitet, spesialutviklet for norske klimatiske forhold. Parkettgulvet er med sitt drop-lock klikk system svært enkel å montere, og egner seg for alle typer av gulvvarme.

Parkett Eik Wideplank Tinnoset er en blandingssortering av rustikk og natur. Den inneholder moderate mengder med kvist. Overflaten er børstet og supermattlakkert, noe som gir ekstrem naturlighet sammen med lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Tinnoset natur har enkel løsning hvor du selv kan reparere dype riper og hakk i overflaten med smeltevoks

Høyeste krav til kvalitet!

Enestående kundeanmeldelser (Se Trustpilot)

Gigantiske direkte innkjøp = spinnville priser!

Rask hjemlevering i hele Norge!

Nydelig 1 stavs parkett fra Nordic Flooring med "invisible" mattlakk, noe som gir et oljet uttrykk. Gulvet er i Europeisk eik og fremstår akkurat slik den rå, ny-kuttede eiken ser ut. Altså langt i fra så gul som naturell behandlet eik som er eksponert for sollys, fremstår. Dette gulvet ser vi blir foretrukket når uttrykket skal være midt i mellom den gule klassiske eiken, og våre lyse, hvit-patinerte parkettgulv: SvalbardStorfjord og Spitsbergen.  Gulvet er satt inn med en usynlig mattlakk som gjør at denne typen 1 stavs parkett har det ultimate naturlige uttrykket. Parkett Eik Wideplank Tinnoset er i en Rustikk/natur sortering med moderate mengder kvist. Utrolig flott og tidløst gulv! 

Gulvet kan også maskinslipes, men da forsvinner den fine og naturlige børstingen. Se derfor video for hvordan vi anbefaler å slipe parkett.  Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og brukParketten har en totaltykkelse på 14mm og toppsjikt på 3mm!  Parketten monteres enkelt limfritt med Droplock.

Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

Nordic Flooring parkett er ekte norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære TV-serie "Eventyrlig Oppussing". 

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Normal (Rustikk)
Overflatebehandling
Børstet supermattlakk
Montering
Dropdown
Bordbredde
260mm
Bordlengde
2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2 INGEN GARANTI
Endedetaljer
Microfas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
30kg
Tresort
Eik
Design
Klassisk
Bordbredde kategori
Ekstra bred (26cm)
Overflate kategori
Lakk
Lagerstatus
På lager

Nødvendig tilbehør