Vår forretningside` og hovedmål er  å selge kjente og trygge merkevarer innen gulv  til langt under vanlige butikkpriser. Grunnen til at vi kan være så billig er både fordi vi kjøper inn enorme varepartier rett fra produsent inn til vårt sentrallager, samtidig som vi har svært lave administrasjonskostnader . 
 
Vi har lang og solid bransjeerfaring, da vi nærmest er født og oppvoks med gulv gjennom farge- og interiørbutikk på Notodden (Fargerike).  Gjennom eksisterende butikk er vi i lokalmiljøet kjent for høy grad av kompetanse og service. Dette er  grunnverdier for oss som vi overfører til Gulvdeal. Gulv – varene vi selger er trygge og kjente produkter vi har god erfaring med, og som vi føler oss 100% trygge på.Vi kan derfor med trygghet si at vi etter vår mening gir deg NORGES BESTE GULVDEAL !Gulvdeal er en ren nettbutikk, men om du ønsker å se store gulvprøver utstilt er du velkommen til vårt gulvstudio. Gulvdeal tar i mot kunder etter avtale. Fra høsten 2017 får vi Norges første interaktive showrom i Oslo, hvor vi tar i bruk teknologi på en måte ingen andre har gjort før oss. Følg med!!
Som Norges  største nettbutikk på gulv, ønsker vi ALLTID å gi DEG som kunde NORGES BESTE GULVDEAL. Og som en del av vårt ønske om å tilby «Norges beste Gulvdeal» ved siden av rask responstid, høy tilgjengelighet og faglig rettledning er våre to største hovedmål ALLTID å være BILLIGST, samtidig som vi skal levere varene RASKEST hjem til deg direkte fra vårt sentrallager på Notodden.
Gulvdeal er av Dagens Næringsliv flere år på rad kåret til gaselle-bedrift: