Gjennom 100 år, siden 1920, og gjennom 5 generasjoner har vi servet kunder med gulv, tips, veiledning og fagkunnskap. Våre grunnleggende familieverdier som tillit, respekt og å kunne være til hjelp for andre, er nok grunnen til at vi har overlevd så lenge. Det har aldri vært viktig for oss å bli den største, men å være en familiebedrift som er av betydning og verdi for omgivelsene.

Trygghet

Dyp fagkunnskap kan kun opparbeides gjennom mange år med erfaring. Fagkunnskapen vi gjennom fem generasjoner med drift har opparbeidet oss, er noe vi er stolte av - og som er din trygghet. Med våre grunnleggende verdier ønsker vi heller ikke å selge deg noe, men heller å dekke dine behov. En forsiktig og nøktern langsiktighet, har gjort at vi har opparbeidet et sterkt økonomisk fundament. Du kan være trygg på at du får varene, og du kan være trygg på at vi er der i ettertid når du lurer på noe eller har nye behov.

Varelager

De fleste kutter i eget varelager, mens vi har hatt fokus på å gå motsatt vei. Vi ønsker å ha alt på eget lager for at vi trygt og effektivt kan levere raskt til deg. Vi kjøper direkte av produsentene for å kutte fordyrende mellomledd.

Eventyrlig Oppussing

Gulvdeal har vært en liten del av program-serien Eventyrlig Oppussing på TV3 gjennom 6 sesonger. Her har vi levert de populære Nordic Flooring - gulvene. Vi har samtidig vært med Halvor Bakke og gjengen rundt i vårt fantastiske land for å montere gulvene.

Fremtiden

Vår visjon er å skape et norsk gulv - eventyr. Vårt mål er å gjøre hverdagen for deg enklere, raskere og rimeligere. Det gjør vi med et forenklet nettkonsept utover tradisjonell nettbutikk. Vi var først i Norge når vi lanserte eget fjernstyrt, interaktivt showroom i Oslo. Her kan kunder booke time mens vi fjernstyrer kundeservicen via høyteknologi. På Notodden ligger vårt hovedkontor, betjente butikk og varelager.