Mari sitt fargevalg

Svalbard parketten er vår desidert bestselger. Mye av grunnen er fargenyansen i gulvet som fremstår ren og naturlig. Sammensettingen mellom det lyse og varme, gjør dette gulvet svært anvendelig til de aller fleste farger. Her står man mer fritt i valgene i motsetning til mange andre design. Svalbard har en lys, varm undertone hvor gulskjær og rødskjær er elimenert. Av den grunn passer dette gulvet til stort sett alt.

Stort utvalg i flere bredder.
1 stavs parkett i bredder opptil 16cm
MEST POPULÆRT!
1 stavs parkett i bredder mellom 18cm - 21cm
1 stavs parkett i 26cm bredder

Ikke bare blir valg gulv en enklere og mindre tidkrevende prosess, men i ENKLERE VALG så gir vi deg også en gratis anbefaling på hvilke Jotun farger som passer inntil de ulike gulvene. Vi ønsker at ENKLERE VALG skal være et unikt verktøy som gir høy verdi og sparer deg for mye unødvendig bruk av tid.

Gulvdeal, som har utviklet ENKLERE VALG, har en ekstraordinær høy fagkompetanse på produkt og farger. Kompetansen er bygget opp gjennom fire generasjoner med lidenskap!

Gulvdeal har i tillegg bidratt med sin kompetanse i alle sju sesongene av Halvor Bakke sin TV -serie Eventyrlig Oppussing på TV3.

Ut i fra et gulv du velger kan du få flere råd/ tips på farger fra vår fargerådgiver. Om du vil så kan Mari også fikse full leveranse av maling, verktøy og tilbehør som sendes sammen med din gulv-bestilling. Enklere blir det ikke!

Så ta kontakt med oss på [email protected] og Mari vil kontakte deg.

Hvorfor enklere valg?

I alt vi gjør, så tror vi på å tenke annerledes i en kontinuerlig søken etter smartere og enklere løsninger som gir høy verdi for deg som kunde.

Det er en jungel av alternativer som gjør en valgprosess unødvendig tidkrevende og frustrerende.

Det finnes et hav av ulike alternativer på lyse, hvitpigmentert parkettgulv. Ofte så skjærer fargetonen i disse over i for mye gult, innslag av rødt, grønt eller blått. Ofte så er ikke designene tiltenkt det norske markedet, men det internasjonale, hvor preferanser er annerledes.

I ENKLERE VALG så har våre eksperter møysommelig valgt ut design fra lyst til mørkt og i fargetoner som er riktig for den norske interiørentusiasten I ENKLERE VALG så slipper du hele den unødvendige filtreringsprosessen selv. Du kan gå rett til sluttfasen, hvor du sammenligner de få, men riktige designene som er spesialutviklet for det norske markedet.