Se gulvene våre i fred og ro i vårt showroom i Oslo

Vil du se våre gulv?

I vårt fjernstyrte interaktive showroom på Grünerløkka i Oslo, kan du booke timeavtale når det passer deg best. Du kan gå i fred og ro og kikke på våre tidsriktige gulv. Alle prøver er merket med QR-koder slik at du til en hver tid får oppdaterte priser og informasjon om det aktuelle produktet.

Dersom du har behov for å prate med oss står det et stort smartbord med “Kontakt Gulvdeal” på. Denne ringer til en av oss i Gulvdeal, og med høyteknologiske kameraer og kommunikasjonsteknologi kan vi kommunisere med deg i rommet på samme måte som om vi skulle være der.

Det er KUN parkettgulv fra Nordic Flooring som er utstilt i vårt showroom i Oslo. Alle andre produkter er mulig å se i vårt Showroom på Notodden, Telemark.

Book time nå! Velkommen til fremtiden - med Gulvdeal!

NB! Adressen får du etter du har booket time

SHOWROOM OSLO ER STENGT FOR BOOKING I JULI

Butikk og Showroom på Notodden

I vår på butikk på Notodden har vi utstilt alle våre gulv, enten du er på jakt etter parkett, laminat, kompositt terrassebord, gulvbelegg, vinylklikk eller teppeflis. Kom innom for en hyggelig gulvprat med våre høyt kompetente og hyggelige medarbeidere.

Åpningstider butikk & showrom: Hverdager 9-17 Lørdager 09-14 Åpningstider lager: Hverdager 10-16. Lørdager etter avtale. Lageret er i Hydroparken på Notodden, 0,5km fra butikk & showroom.

NB! Lørdag 6.august er butikken på Notodden stengt.

Ta med tilhenger, så får du med deg gulvet samtidig, eller bestill vår rimelige transportløsning med Bring (levert hjem på gateplan)
NB: Telefonen er åpen hverdager 10-16 (tlf:40 64 10 10) Ved henvendelser vedrørende handel på lørdag kan vi nås på tlf: 35 02 71 00. Åpen fra 09-14.