Gulvdeal er stolt leverandør av parkett fra Nordic Flooring til Eventyrlig Oppussing på fjerde året på rad. På denne siden vil vi holde deg oppdatert på hver episode vi er med i. Du vil få alt fra inspirasjonsbilder, filmer, informasjon om farger som er brukt og andre relevante produkter.

Eventyrlig Oppussing - Tyin

Tyin - Parkett Ustaoset
Med sine 1083 moh ligger neste destinasjon. Ved innsjøen Tyin ligger hytta til Benedicte og Jon Olav idyllisk til. Denne gangen blir det store endringer både ute og inne, og gutta får prøvd seg på nye kreative løsninger og hemmelige rom. 

SE MER FRA EPISODEN HER

Eventyrlig Oppussing - Frei

Frei - Parkett Tinnoset Natur Plus
Denne gangen er det fisk på menyen. På øya Frei utenfor Kristiansund møter vi familien Furseth og deres gamle klippfiskbrygge. Her får Halvor vist frem både kreativiteten og kokkekunnskapene sine, mens brygga gjøres om til et familielokale med morsomme løsninger

SE MER FRA EPISODEN HER

Eventyrlig Oppussing - Narvik

Narvik - Parkett Bekkjestaul
Høyfjellsområdet Bjørnfjell utenfor Narvik bugner av fritidsaktiviteter, sommer som vinter. Gutta tar denne gangen for seg en godt brukt hjelpekorps-hytte som sårt trenger litt kjærlighet. Stua, kjøkkenet og gangen får seg en real overhaling. Stilen denne gangen er inspirert av de sveitsiske alper.

SE MER FRA EPISODEN HER

Eventyrlig Oppussing - Råkvåg

Råkvåg - Bitringsnatten
I Trondheimsfjorden utenfor Råkvåg venter Harøya, en liten øyperle. Halvor og gjengen møter denne gangen Olav og Hildbjørg som har et tett forhold til stedet. Se hvordan Halvor, Ole og en «ukjent» gjest forvandler en gammel låve til et varmt og lunt fellesareal for storfamilien på 14.

SE MER FRA EPISODEN HER

Eventyrlig Oppussing - Fårnøtt

Fårnøtt - Svalbard Natur Plus
Halvor, Ole og Gustav tar turen til øya Fårnøtt i Skjeberg, hvor de møter Deborah og Nils og resten av familien. Gutta forvandler en malplassert fjellhytte til et lyst og skandinavisk maritimt paradis ved sjøen. I tillegg til å gjøre hytta stilfull, gjøres den også mer praktisk og funksjonell. Gulvet som blir benyttet her er en av våre desidert bestselgere, Svalbard Natur Plus fra Nordic Flooring.

SE MER FRA EPISODEN HER