Laminat 12mm White Sand oak - Gulv fra Kronoflooring
  • Laminat 12mm White Sand oak - Gulv fra Kronoflooring

Laminat Krono longplank 12mm White Sand oak

Tilbudet gjelder t.o.m. Tirsdag 25. Mai!

296 kr/m2 - 20%
369 kr/m2
Inklusive MVA 1-5 virkedager

30 års garanti.

12mm longplank i 2000mm lengder!

Vårt mest populære laminatgulv. Nydelig lys og rent laminatgulv i rolig overflate. I tillegg til å være lyst, så har gulvet varme, rolige og behagelige fargetoner. 

Laminatgulv white sand har en utrolig fin og riktig hvit fargetone som passer perfekt inntil det Skandinaviske interiøret. En ren, men samtidig varm fargetone, hvor det rødlige og gule som veldig mange hvitpigmenterte laminatgulv har, er eliminert bort. Dette er gulvet som passer inntil alt uansett stil-uttrykk. Her kan du benytte hele fargekartet 2018 til Jotun, uten å vurdere fargene opp mot dette gulvet.Overflaten er matt og svakt strukturert, for at gulvet skal virke mer naturlig og ekte. En slik overflate oppleves som varmere og mer behagelig å gå på enn tradisjonell laminat. Selve overflaten er helt vanntett, mens skjøtene er svært motstandsdyktige mot vann dog uten å være vann avvisende. For et varere uttrykk, uten at den klassike eiken er noe alternativ så er LAMINATGULV TORONTO mellomtingen. Både LAMINATGULV CHANTILLY og LAMINATGULV HARDY OAK er også gode alternativer til laminatgulv White Sand.

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 566,78 kr
Kvm pr pakke: 1.92 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
På lager og klar for omgående levering

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

30 års garanti.

12mm longplank i 2000mm lengder!

Vårt mest populære laminatgulv. Nydelig lys og rent laminatgulv i rolig overflate. I tillegg til å være lyst, så har gulvet varme, rolige og behagelige fargetoner. 

Laminatgulv white sand har en utrolig fin og riktig hvit fargetone som passer perfekt inntil det Skandinaviske interiøret. En ren, men samtidig varm fargetone, hvor det rødlige og gule som veldig mange hvitpigmenterte laminatgulv har, er eliminert bort. Dette er gulvet som passer inntil alt uansett stil-uttrykk. Her kan du benytte hele fargekartet 2018 til Jotun, uten å vurdere fargene opp mot dette gulvet.Overflaten er matt og svakt strukturert, for at gulvet skal virke mer naturlig og ekte. En slik overflate oppleves som varmere og mer behagelig å gå på enn tradisjonell laminat. Selve overflaten er helt vanntett, mens skjøtene er svært motstandsdyktige mot vann dog uten å være vann avvisende. For et varere uttrykk, uten at den klassike eiken er noe alternativ så er LAMINATGULV TORONTO mellomtingen. Både LAMINATGULV CHANTILLY og LAMINATGULV HARDY OAK er også gode alternativer til laminatgulv White Sand.RETT FRA FABRIKK = LAVERE PRISER!

30 års garanti!!


Våre direkteinnkjøp fra verdens største laminatgulvprodusent Kronoflooring sikrer deg markedets aller beste priser på laminatgulv av aller, aller høyeste kvalitet. Ikke bare er kvaliteten den beste, men også designene de flotteste, mest ekte og naturlige.  Laminatgulv Meridian oak er hele 12mm tykk, og oser av eksklusivitet med sitt ekte, naturlige preg. Det er nærmest umulig å se at dette er laminatgulv, og ikke en eksklusiv 1-stavs parkett. Gulvet har dybde med åreringer som graver seg ned i overflaten, slik at den fremstår naturlig og ikke flat. Gulvet er en lek å montere med sitt geniale G5 patenterte klikksystem. Prisen gjelder  så langt beholdningen rekker, og forutsetter at vi har kjørt inn fulle trailere fra Tyskland opp til vårt sentrallager lager på Notodden. Veil. prisen gjelder når vi er tomme, og må foreta enkeltbestillinger.

RASK LEVERING

Siden vi gjør trailer og container-kjøp direkte fra verdens ledende produsenter, får vi enormt mye gulv inn til lager som betyr at vi kan levere langt raskere enn alle andre. Fra vårt sentrallager på Notodden kan vi levere til Oslo om nødvendig under 24 timer, hele Østlandet 1-3 dager virkedager og Vest/Nord- Norge 3-6 virkedager.

Dataark

Montering
G5 klikk
Bordbredde
192mm
Bordlengde
2000mm
Tykkelse
12mm
Slitesjikt
AC5/33
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Vekt per pakke
18kg

Book time i vårt showroom i Oslo her

(NB! Det er kun parkett og noe laminat som er utstilt i Oslo. Klikk HER å se nederst på siden hva som er utstilt)

6 produkter til