Laminat Longplank 12mm Grand Canyon

296 kr/m2 329 kr/m2

-10%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 17. August!

På lager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 778,74 kr
Kvm pr pakke: 2.63 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

Tykkelse12mm
Bordbredde240mm
Bordlengde2000mm
Vekt per pakke20kg
OverflatebehandlingAC4/ klasse 32
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
Montering5G klikk
EndedetaljerFas alle 4 sider

Om Laminat Longplank 12mm Grand Canyon

RETT FRA FABRIKK = LAVERE PRISER!

25 års garanti


12mm longplank laminatgulv i nydelig trendy design. Laminatgulv Grand Canyon har nydelige mellommørke jordfarge-nyanser i eikedesign. Overflaten er svært naturtro og matt. Overflaten er i tillegg lett strukturert og bølget for det ultimate naturlige uttrykket. Gulvet er av meget slitesterk og holdbar kvalitet. 25 års garanti! Gulvet er av meget høy kvalitet, og installers enkelt med limfri Valinge 5G klikk. Laminat 12mm longplank Grand Canyon blir produsert for Gulvdeal på en av verdens største laminatfabrikker!

HVORDAN ER GULVDEAL.NO`S PRISER MULIG

Gulvdeal.no opererer ikke med veiledende priser eller rabatter på laminat som mange andre, og som iht. norsk lovgivning kan være ulovlig og villedende. Gulvdeal.no opererer dermed med faste lave priser som er langt lavere selv etter rabatt hos de aller fleste av våre konkurrenter. Hovedgrunnen til at gulv- produktene er så billig hos gulvdeal.no, er fordi vi gjør enorme direktekjøp fra produsentene, uten fordyrende mellomledd. Fulle trailere kjøpes altså direkte inn til vårt enorme sentrallager. Det betyr at vår pris blir langt lavere pga effektivt innkjøp, og som igjen resulterer i at vi kan tilby helt rå faste lave priser til deg som kunde.

RASK LEVERING

Siden vi gjør trailer og container-kjøp direkte fra verdens ledende produsenter, får vi enormt mye gulv inn til lager som betyr at vi kan levere langt raskere enn alle andre. Fra vårt sentrallager på Notodden kan vi levere til Oslo om nødvendig under 24 timer, hele Østlandet 1-3 dager virkedager og Vest/Nord- Norge 3-6 virkedager.

RÅ KVALITET TIL RÅ PRIS!:

Erfaringer

Skriv en omtale

Laminat Longplank 12mm Grand Canyon

Laminat Longplank 12mm Grand Canyon

Spørsmål og svar