Parkett Eik Vinje by Halvor Bakke

583 kr/m2 898 kr/m2

-35%

Tilbudet gjelder t.o.m. Monday 24. December!

På lager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 2 107,16 kr
Kvm pr pakke: 3.61 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Spørsmål? Kontakt oss

eller

Ring GULVDEAL på 40 64 10 10
(man-fre 10-16)

Dataark

TresortEuropeisk Eik
Tykkelse13,3mm
Bordbredde182mm
Bordlengde2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke28kg
SorteringRustikk
Slitesjikt2,7mm
Overflate/fdvBørstet og mattlakkert
GulvvarmeOpptil 60W/m2, 27 grader
MonteringG5 klikk
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerFas langside

Om Parkett Eik Vinje by Halvor Bakke

Kolleksjonen Shades of Telemark by Halvor Bakke er spesialdesignet parkett inspirert av Telemark`s fantastiske natur.  Halvor Bakke har funnet de vakreste grånyansene i naturen fra stein på Gaustatoppen til værbitte, slitte og pregede tømmervegger i Tuddal og Vinje.  Aldri før er de ekte nyansene i naturen til de grader blitt overført til parkettgulv. Vinje passer perfekt inntil det Scandinaviske lyse og antikke interiøret, og tilfører kontrast og en naturlig eksklusivitet som er enestående. Parketten har en børstet og mattlakkert overflate, som gjør inntrykket visuelt sammenlignbart med en oljet eller ubehandlet overflate.

I Vinje finner man det gamle og urnorske, som er kjent langt utenfor Norges grenser. I et eldorado av værbitte og slitte tømmervegger fant jeg nok en etterlengtet gråtone skapt av tidenes tann. Gulvet sørger for en antikk og værbitt vintage-følelse, som passer perfekt inntil den Scandinaviske stilen med store vinduer, mye lys og masse av plass. Vinje er en nyanse som passer til lyse og mørke kontraster i landlig/cottage stil, men også industriell, røff og rå stil.

Parketten er børstet og mattlakkert som visuelt sett gjør gulvet sammenlignbart med en oljet eller ubehandlet gulv-overflate. Dette tilfører en dybde og struktur som gjør interiøret langt mer eksklusivt.

NORSKE KVALITETSKRAV

Nordic Flooring` «big mission» er ikke bare unike rotnorske og storslåtte design. «The big mission» er også produksjon av markedets mest slitesterke og mest holdbare kvalitetsgulv!  

Nordic Flooring gulv er spesialprodusert for norske forhold og krav til særdeles god kvalitet. Nordic Flooring`s hovedfabrikk ligger i Polen og er anerkjent som en av de beste kvalitetsprodusentene i verden. Dette kan bekreftes og dokumenteres gjennom en rekke første klasses sertifikater. De viktigste og mest prestisjefylte er:

1. Benytter råmaterialer fra bærekraftig skog. FSC- sertifisert og en av få produsenter som er sertifisert til å benytte «reinskog allianse» logoen.

2. Den mest moderne høyteknologiske produksjonsmetoden.

3. Ekstraordinær høy motstand mot deformasjon under vekslende temperatur og luftfuktighet.

(Dels grunnet ny høyteknologi i produksjonsprosessen og dels grunnet kvaliteten i treverket som blir benyttet i 3 sjikts konstruksjonen)

4. Ekstraordinær motstandsdyktig og slitesterk lakk hvor de 2 siste lagene har «anti-scratch» egenskaper. ( Taber og Stridsman testene bekrefter dette )

5. LOC Klikksystem som tåler en kraft på 2,90 kN/cm2 mot normale produsenter med 1,90kN/cm2. Det betyr i praksis at klikksystemet er langt sterkere enn tradisjonelt i markedet.

Erfaringer

Skriv en omtale

Parkett Eik Vinje by Halvor Bakke

Parkett Eik Vinje by Halvor Bakke

Spørsmål og svar

Tilbehør