Nordic Flooring Det fins 50 produkter.

Nordic Flooring er et unikt norsk firma som designer og produserer gulv inspirert av storslått norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Floorings produktutvalg er ulike typer av parkett plank / parkett enstav

Hvert eneste produkt forteller en historie på en original måte, og er direkte inspirert av selve historien. Nordic Flooring sine rotnorske og særegne design skiller seg ut som en merkevare Norge kan være stolte av.

EKTE ROTNORSKE DESIGN ETTER NORSKE KVALITETSKRAV

Nordic Flooring er den eneste gulv- leverandøren i Norge hvor designene er rotnorske. Inspirasjonskildene er norsk natur, værbitte fjellgårder og den unike verdensarven på Notodden/Rjukan. Hvert eneste design er unikt og forteller en historie. Interiørdesigner Halvor Bakke har blant annet designet kolleksjonen «Shades of Telemark». «Old farm» kolleksjonen er videre inspirert av gamle fjellgårder i Telemark med storslåtte design. Når du velger Nordic Flooring til ditt hjem kan vi garantere deg at du bor og lever godt på norske tradisjoner!

Nordic Flooring` «big mission» er ikke bare unike rotnorske og storslåtte design. «The big mission» er også produksjon av markedets mest slitesterke og mest holdbare kvalitetsgulv!  

Nordic Flooring gulv er spesialprodusert for norske forhold og krav til særdeles god kvalitet. Nordic Flooring`s hovedfabrikk ligger i Polen og er anerkjent som en av de beste kvalitetsprodusentene i verden. Dette kan bekreftes og dokumenteres gjennom en rekke første klasses sertifikater