Hjemme hos Ole - Eventyrlig Oppussing

«Jeg liker å blande gammelt, nytt, arvet, ting med minner og ting med en historie. Alt dette sammen, skaper et personlig hjem som man blir i godt humør av»

Allerede på visning av leiligheten, så visste Ole at han ville ha fiskebensparkett. Han har lagt mye parkett gjennom 8 sesonger med Eventyrlig Oppussing, men aldri prøvd ut fiskebensgulv. Leiligheten er pusset opp fra gulv til tak av Ole og hans kone, som er interiørarkitekt. Sammen deler de felles interesse for interiør. Fargene på både vegger og tak er dempet og nokså mørke, det er høyt under taket og de får masse lys inn gjennom de store vinduene i stuen.

Inspirasjonen for leiligheten er hentet fra mye. De blir inspirert av reiser, ting, opplevelser og tar dette med inn i interiøret. Det er mye spennende ting hjemme hjemme hos Ole, alt fra kule bilder på veggen, til discokule i taket, til en utstoppet fugl i bokhyllen.

«Jeg liker å blande gammelt, nytt, arvet, ting med minner og ting med en historie. Alt dette sammen, skaper et personlig hjem som man blir i godt humør av»

Tross mye ting, er det fiskebensgulvet Ole får mest oppmerksomhet for når han har folk på besøk. Fiskebensmønsteret blir et blikkfang i rommet sammen med interiøret, veggene og taket som er malt i samme farge.

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av gulv»

Ole er spesielt fornøyd med at gulvet har et så naturlig og varmt utseende. Han jobber mye med treverk, så det var en selvfølge at det ble parkett på gulvet.

Ole´s tips - startfasen til oppussing

  1. La deg inspirere av hva som helst. Man kan gå ut ifra de minste ting. Om det så er et bokomslag du liker fargen på kan det være et utgangspunkt for valg av farger eller materialer.
  2. Ta med fargeprøver og gulvprøver med hjem. Da får man alt i rett lys og man ser helheten sammen.
  3. Bland gammelt, nytt, arvet, ting med minner, ting med historie og ting du blir glad av. – Da skaper du et personlig hjem.

Ole's fargepalett

Stue og kjøkken: tak og vegger i fargen 12181 Soft Comfort fra Jotun – en lun greige tone
Gang: tak, vegger og dører i fragen 8494 Organic Green fra Jotun – en dyp, gyllen grønn tone
Gulv: Fiskebensparkett Eik Tinnoset – med en varm, lun og naturlig fargetone

Gå til produktet