Eventyrlig-oppussing-leverand-r.webp

Nordic Flooring er stolt leverandør av parkett til Eventyrlig Oppussing på fjerde året på rad. På denne siden vil vi holde deg oppdatert på hver episode vi er med i. Du vil få alt fra inspirasjonsbilder, filmer, informasjon om farger som er brukt og andre relevante produkter.

Eventyrlig Oppussing - Frei

Frei - Parkett Tinnoset Natur Plus
Denne gangen er det fisk på menyen. På øya Frei utenfor Kristiansund møter vi familien Furseth og deres gamle klippfiskbrygge. Her får Halvor vist frem både kreativiteten og kokkekunnskapene sine, mens brygga gjøres om til et familielokale med morsomme løsninger
Litt om parkett Tinnoset Natur

Litt om parkett Tinnoset Natur
En av våre absolutt mest populære parkettgulv! Parkett Tinnoset er parkettgulvet for deg om du ikke ønsker den gule klassiske eike-fargen, men heller ikke så lyst som de hvit-tonede parkettgulvene Svalbard og Storfjord. Parkett Tinnoset er det eneste parkettgulvet som har de perfekte nyansene og den riktige overflaten i dette "midtsjiktet". Parkett Tinnoset kan karakteriseres som klassisk og tidløs, men hvor du har fjernet alt det gule/gyldne/oransje. Nordic Flooring parkett Tinnoset er norsk design av aller høyeste kvalitet, spesialutviklet for norske klimatiske forhold. Parkettgulvet er med sitt drop-lock klikk system svært enkel å montere, og egner seg for alle typer av gulvvarme. Parkett Tinnoset natur har langt mindre kvist enn hva som er normalt innen parkett. Overflaten er børstet og supermattlakkert, noe som gir ekstrem naturlighet sammen med lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Tinnoset natur har enkel løsning hvor du selv kan reparere dype riper og hakk i overflaten med smeltevoks.

TINNOSET NATUR

Farger og annet

  • LADY Supreme Finish 15 silkematt Dempet sort - sidevinduer, takbjelker, sidebjelker og utforinger rundt vinduet
  • LADY Pure Nature Innendørsbeis Kullsort - Flikking/reperasjonsbeis på panel
  • LADY Supreme Finish 15 silkematt Impression - Plate på sittebenk mot trappen

Dersom du ikke får gulvlist i samme som gulvet, er det anbefalt å male/beise disse med samme farge som veggen.

[magicslideshow id=33,34,35,36,37,38,39]

All parkett som leveres til Eventyrlig Oppussing er produsert av Nordic Flooring

2-manufacturer_default.webp