Eventyrlig-oppussing-leverand-r.webp

Nordic Flooring er stolt leverandør av parkett til Eventyrlig Oppussing på fjerde året på rad. På denne siden vil vi holde deg oppdatert på hver episode vi er med i. Du vil få alt fra inspirasjonsbilder, filmer, informasjon om farger som er brukt og andre relevante produkter.

Eventyrlig Oppussing - Tyin

Tyin - Parkett Ustaoset
Med sine 1083 moh ligger neste destinasjon. Ved innsjøen Tyin ligger hytta til Benedicte og Jon Olav idyllisk til. Denne gangen blir det store endringer både ute og inne, og gutta får prøvd seg på nye kreative løsninger og hemmelige rom.
Litt om parkett Ustaoset

DET PERFEKTE GULVET FOR DIN FJELLHYTTE?

1 stavs parkett i mørke nyanser mot det værbitt sorte hvor materiale er av europeisk eik. Grunnlaget for å skape en mørk og lun oase! I Nordic Flooring sin Old Farm kolleksjon er det nå utviklet design i fjellets virkelige lød. Den store trenden nå på fjellhytter er at tømmervegger og gulv går i ett mot store vindusflater som slipper inn mye lys.

Parkett Ustaoset er således enkel å kombinere mot beis fra Jotun eller Tyrilin hvor det treffer nærmest perfekt. Jotun sin VISJON er benyttet av flere, eller så kan du også med parkett Ustaoset tillate deg lysere vegger og takk inntil denne. Parkett Ustaoset er børstet og mattlakkert i overflaten og fremstår som et eksklusivt, værbitt gulv med et naturlig uttrykk.

Parkett Ustaoset

Farger og annet
Parkett Ustaoset er i et herritage-uttrykk med spredte kvist og "sprekk formasjoner" som  gir gulvet det ultimate livet sammen med den spesialutviklede fargesammensetningen som passer perfekt inntil norske fjellhytter!

  • LADY Supreme Finish 05 Matt: 8494 Organic Green - Kjøkkeninnredning
  • LADY Supreme Finish 15 Silkematt: 9938 Dempet Sort - Tak soverom og alt av listverk
  • LADY Pure Nature Interiørbeis: 9044 Kullsort – Tak på badet, vegg i gangen, stue/kjøkken og soverom
  • LADY Supreme Finish 05 Matt: 12119 Vintage Brown – Tak og lister i gang, stue og kjøkken
  • LADY Supreme Finish 15 Silkematt: 12125 Impression – Vegg og kasse til vannbeholder på badet

Dersom du ikke får gulvlist i samme som gulvet, er det anbefalt å maler/beise disse med samme farge som veggen.

[magicslideshow id=40,41,42,44,45,46,47,48,49,50]

All parkett som leveres til Eventyrlig Oppussing er produsert av Nordic Flooring

2-manufacturer_default.webp