Vi begynte allerede i 2011 å teste ut våre vedlikeholdsfrie kompositt terrassegulv på det norske markedet. Vi utviklet de massive vedlikeholdsfrie terrassegulvene uten hullrom for å eliminere problemene knyttet til frostsprenging, oppsprekking, kuving og deformering.

De første terrassene i våre nærområder var en testarena med eksponering av vær og vind fra -25 grader til +50% celsius på gode sommerdager. Vi var tålmodige før vi masse-eksponerte disse nyutviklede produktene. Vi vet at lab-tester ikke gir de samme svarene som virkelig testing.

I 3 generasjoner har gulv vært en del av vår hverdag, og i 2014 “kronet” Dagens Næringsliv oss som GULVVINNEREN. I 2018 mottok vi Kvernkallprisen for vårt innovative og inspirerende tankesett i lokalsamfunnet. Vår forankrede identitet med en families gode kjerneverdier, som trygghet, lojalitet og ærlighet, er fundamentet i alt vi gjør.

Virkelig eksponering, i reelle omgivelser gir det eneste riktige svaret!

Nå er våre terrassegulv under Follsjaa - serien godt eksponert over mange år i vårt virkelige og høyst varierende klima. Resultatet er ikke annet enn strålende! Vi kan med hånden på hjertet si at Follsjaa vedlikeholdsfrie terrassegulv virkelig er vedlikeholdsfrie, holdbare og pene år etter år.

Etter at vi ble trygge på produktet, har vi nå “pumpet ut” Follsjaa terrassegulv gjennom 3 fulle sesonger. Tilbakemeldingene er entydig gode! Og når den norske befolkningen er fornøyd, så er vi fornøyd.

Follsjaa farger og design

Terrassekupp.no er et resultat av Gulvdeal AS som igjen er et resultat av fire generasjoner med interiør, farger og dyp fagkunnskap. Vi har derfor veldig gode kunnskaper om hva folk flest ønsker av farger og design på et uteområde.

Follsjaa vedlikeholdsfrie terrassegulv har både tradisjonelt tre-design samt design at et mer minimalistisk og moderne uttrykk. Fargene er foretrukne grå og brune natur-farger fra Follsjaa område i Telemark.

Hvordan holder Follsjaa terrassegulv farge kvaliteten på overflaten? 

Falming er en kjent terminologi innenfor spesielt terrassebeis og maling. Falming forårsakes gjennom graden av sollys. Altså områder med konstant sollys brytes raskere ned og mister farge, i forhold til områder med lite sollys.

Typisk en beiset terrasse beholder fargen under tak, men er nedslitt og fremstår skrikende etter vedlikehold i åpent landskap. Falming er IKKE et tema i denne grad på Follsjaa terrassegulv. Fargen holder seg jevnt uavhengig av sollys etter at den justerer seg til et stabilt nivå noen uker etter montering.

Prøven du har mottatt som kommer rett fra produksjon, vil derfor justere seg på estimert 20% lysere nivå etter montering. Det finnes dog generelt ikke produkter eller overflater som i noen grad påvirkes i farge gjennom flere år med eksponering.

Vi er ærlig og redelig opptatt av hva du kan forvente!

Hva gjør Follsjaa så perfekt for nordiske forhold?

Follsjaa terrassegulv er massive og utviklet med tanke på vårt varierende klima. Det finnes ingen historikk på kuving, oppsprekking eller deformering gjennom år med virkelig og reel eksponering.

Blandingsforholdet mellom trefiber og polymer virker optimal i forhold til spenningsforskjellene som oppstår når temperatur og luftfuktighet endrer seg. Dette er nok årsaken til bordenes styrke.

Follsjaa terrassegulv med unntak av Deilvika er massivt, gjennomfarget. Om du mister tunge ting eller får riper i overflaten så er det derfor da bare å benytte en fin stålbørste i bordets retning for å utligne skaden. Svært dype skader, kan forsøkes repareres med å frese små-fiber av gulvet og blande sammen med trelim (vinterlim). Der du har behov for å skru, og du videre ønsker å tildekke skruene så kan denne framgangsmetoden utføres.

Våre mest populære terrassegulv
Terrassegulv Småøy Grå Kompositt

Terrassegulv Original Småøy Grå Kompositt

679 kr/m2 985 kr/m2 Sjekk prisen

Terrassegulv Original XXL Buøy Grå Kompositt

699 kr/m2 1100 kr/m2 Sjekk prisen
Terrassebord Kompositt Henningsvær grå

Terrassegulv Original Leirodden Grå Kompositt

679 kr/m2 985 kr/m2 Sjekk prisen
Terrassebord XXL Kompositt Tjeldbergtinden lys grå

Terrassegulv Original XXL Buøy Lys Grå...

699 kr/m2 1100 kr/m2 Sjekk prisen
Terrassebord Kompositt Smøla brun

Terrassegulv Original Småøy Brun Kompositt

679 kr/m2 985 kr/m2 Sjekk prisen