Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock
Laminat 12mm Bedrock

Laminatgulv Bedrock

1.49 kvm 359 kr/m2
429 kr/m2

Garantert pris så langt vår beholdning rekker

Kjøp nå – 3 MND RENTE- OG BETALINGSFRITT på opptil kr. 150000,-

Inklusive MVA 3 - 6 virkedager

Legg inn antall m2:

Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %.
(eksempel: 20 m2 * 1,07 = 21,4 m2)

Kvm pr pakke: 1.49 m2

0 kr

Fraktalternativer får du når du kommer til kassen.

Fraktpriser postnummer:
0000 - 3999: 1490,-
4000 - 7049: 1990,-
7050 - 9999: 2490,-

Vi selger i hele pakker og dette blir omregnet når du går til kassen, du vil oppleve at prisen blir justert iht hele pakker (1.49 m2 pr pakke)

Leveringstid 1-5 dager
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 10 - 15)

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 3-5 dager. TIPS! Bestill flere enn én vareprøve av samme gulv. Da vil du få et mye mer helhetlig inntrykk av fargenyansene og spillet i treverket. Prøvene kan klikkes sammen til et større bord!

30 års garanti.

Nydelig mørkt værbitt og ekstremt naturtro laminatgulv i beste kvalitet. 

Laminatgulv Bedrock oak har en eksepsjonell ekte og naturlig mørkegrå værbitt variasjon av fargetoner. Det er nærmest umulig å ikke oppleve dette som et ekte tregulv preget av tidenes tann. Overflaten er matt og svakt strukturert, for at gulvet skal virke mer naturlig og ekte. En slik overflate oppleves som varmere og mer behagelig å gå på enn tradisjonelt laminatgulv. Selve overflaten er helt vanntett, mens skjøtene er svært motstandsdyktige mot vann dog uten å være vannavvisende. Et alternativ til laminatgulv Bedrock oak er LAMINATGULV NEW YORK i longplank på hele 2200mm lengder

Høyeste krav til kvalitet!

Enestående kundeanmeldelser (Se Trustpilot)

Gigantiske direkte innkjøp = spinnville priser!

Rask hjemlevering i hele Norge!

Blant våre mest populære laminatgulv!! Nydelig mørkt værbitt og ekstremt naturtro laminatgulv i beste kvalitet. 

Design laminat Bedrock oak har en eksepsjonell ekte og naturlig mørke grå værbitt range av fargetoner. Det er nærmest umulig å ikke oppleve dette som et ekte tregulv preget av tidenes tann. Dette designet er svært populært og monteres inntil de fleste typer av interiørstiler som benytter lyse veggfarger. Overflaten er matt og svakt strukturert, for at gulvet skal virke mer naturlig og ekte. En slik overflate oppleves som varmere og mer behagelig å gå på enn tradisjonell laminat. Selve overflaten er helt vanntett, mens skjøtene er svært motstandsdyktige mot vann dog uten å være vannavvisende. 

Benyttet på Choice hotell i Norge

RETT FRA FABRIKK = LAVERE PRISER!

30 års garanti fra Krono!


Våre direkteinnkjøp fra verdens største laminatgulvprodusent Kronoflooring - Krono Span sikrer deg markedets aller beste priser på laminatgulv av aller, aller høyeste kvalitet. Ikke bare er kvaliteten den beste, men også designene de flotteste, mest ekte og naturlige.  Laminatgulv Bedrock oak er hele 12mm tykk, og oser av eksklusivitet med sitt ekte, naturlige preg. Det er nærmest umulig å se at dette er laminatgulv, og ikke et gammelt værbitt og slitt tregulv. Gulvet har dybde med åreringer som graver seg ned i overflaten, slik at den fremstår naturlig og ikke flat. Gulvet er en lek å montere med sitt geniale G5 patenterte klikksystem. Prisen gjelder  så langt beholdningen rekker, og forutsetter at vi har kjørt inn fulle trailere fra Tyskland opp til vårt sentrallager lager på Notodden. Veil. prisen gjelder når vi er tomme, og må foreta enkeltbestillinger.

RASK LEVERING

Siden vi gjør trailer og container-kjøp direkte fra verdens ledende produsenter, får vi enormt mye gulv inn til lager som betyr at vi kan levere langt raskere enn alle andre. Fra vårt sentrallager på Notodden kan vi levere til Oslo om nødvendig under 24 timer, hele Østlandet 1-3 dager virkedager og Vest/Nord- Norge 3-6 virkedager.

Produktdetaljer

Montering
G5 klikk
Bordbredde
192mm
Bordlengde
1285mm
Tykkelse
12mm
Slitesjikt
AC5/33
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Vekt per pakke
18kg
Design
Mørk
Laminat tykkelse
10-12mm
Laminat lengde
Vanlig (1285mm)
Lagerstatus
På lager

Nødvendig tilbehør