Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert
  • Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert

Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert

2.93 kvm 749 kr/m2
Inklusive MVA 1-5 virkedager

Prisgunstig 1 stavs parkett i aller beste kvalitet. Parkett Tinfossen  i ren og minimalistisk hvit tone. Dette er et godt egnet parkettgulv inntil både det industrielle og minimalistisk interiøret. Du kan også benytte det som gulv inntil rustikke  vegger og møbler for å tilføre en god kontrast. Gulvet er i hvit inn-farget europeisk eik som er matt lakkert, og svært slitesterkt. Parkett Tinfossen klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten.

Parkett Tinfossen er en smalere og prisgunstig parkett med normal mengde kvist innhold. Overflaten er matt lakkert, noe som gir lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Tinfossen har også unike løsninger for enkel reparasjon av riper og hakk ( smeltevoks og lakkpenn parkett ) utviklet av Nordic Flooring.

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %

Pris pr pakke: 2 194,57 kr
Kvm pr pakke: 2.93 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
På lager og klar for omgående levering
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 09 - 14)

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her booker du avtale for tilgang.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE


Prisgunstig 1 stavs parkett i aller beste kvalitet. Parkett Tinfossen i unik sortering (lite kvist og jevn overflate) i nydelig ren og minimalistisk hvittone. Dette er et godt egnet parkettgulv inntil både det industrielle og minimalistisk interiøret. Du kan også benytte det som gulv inntil rustikke  vegger og møbler for å tilføre en god kontrast. Gulvet er i hvit inn-farget europeisk eik som er mattlakkert, og svært slitesterkt. Gulvet er i unik - sortering (lite kvist og jevn overflate), noe som betyr at eiken inneholder svært lite kvist, og treets farge variasjoner er langt jevnere enn i rustikk og særlig country sortering. Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipe system. Gulvet bør ikke maskin slipes, da inn-fargingen forsvinner. Alternativet er selvsagt å tilsette gulvet ny inn-farging før re-lakkering. se video for sliping av parkettgulvParketten har en totaltykkelse på 13,3mm og toppsjikt på 2,7mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Rustikk ( NORMAL )
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
G5 Klikk
Bordbredde
148mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
29 kg
Tresort
Eik

6 produkter til