Parkett Eik Narrow Icefjord børstet mattlakkert
  • Parkett Eik Narrow Icefjord børstet mattlakkert

Parkett Eik Narrow Icefjord børstet mattlakkert

Tilbudet gjelder t.o.m. Mandag 21. Juni!

2.93 kvm 519 kr/m2 - 35%
798 kr/m2
Inklusive MVA 1-5 virkedager

Prisgunstig 1 stavs parkett i aller beste kvalitet. Parkett Icefjord i unik sortering (lite kvist og jevn overflate) i nydelig ren ekstrahvit og minimalistisk hvittone. Dette er et godt egnet parkettgulv inntil både det industrielle og minimalistisk interiøret. Du kan også benytte det som gulv inntil rustikke  vegger og møbler for å tilføre en god kontrast. Gulvet er i hvit inn-farget europeisk eik som er matt lakkert, og svært slitesterkt. Parkett Icefjord klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten.

Parkett Icefjord er en smalere og prisgunstig parkett som har langt mindre kvist enn hva som er normalt innen parkett. Overflaten er børstet og matt lakkert, noe som gir et mer naturlig uttrykk med lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Icefjord har også unike løsninger for enkel reparasjon av riper og hakk ( smeltevoks og lakkpenn parkett ) utviklet av Nordic Flooring.

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 1 519,79 kr
Kvm pr pakke: 2.93 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
På lager og klar for omgående levering

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her booker du avtale for tilgang.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE


Prisgunstig 1 stavs parkett i aller beste kvalitet i ren sortering og i nordisk spesial design. Parkett Icefjord i unik sortering (lite kvist og jevn overflate), er i en nydelig ren ekstrahvit og minimalistisk hvittone. Dette er det perfekte gulvet både inntil det industrielle og minimalistisk interiøret. Du kan også benytte det som gulv inntil rustikke  vegger og møbler for å tilføre en god kontrast. Gulvet er av europeisk eik og er akkurat så lyst at det får den ultimate renheten, samtidig som det tar vare på uttrykket et tregulv skal ha. Overflaten er i tillegg børstet slik at gulvet fremstår mer eksklusivt og mer naturlig. Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipe system. Gulvet bør ikke maskin slipes, da struktur, børsting og farge forsvinner. se video for sliping av parkettgulv.  Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og bruk. Parketten har en totaltykkelse på 13,3mm og toppsjikt på 2,7mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten.

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
G5 Klikk
Bordbredde
148mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
29kg

Last ned

FDV Arctic collection

Last ned (734.44k)

Book time i vårt showroom i Oslo her

(NB! Det er kun parkett og noe laminat som er utstilt i Oslo. Klikk HER å se nederst på siden hva som er utstilt)

6 produkter til