Parkettlim Fugger MC Elastic 10L
  • Parkettlim Fugger MC Elastic 10L

Hellime Parkettgulv Fugger MC Elastic 10L

1 675,00 kr

1-5 virkedager

lastisk parkettlim for helliming av parkett til underlaget. Forbruket er 10L beregnet til 10m2 gulvflate på betonggulv. På undergulv av sponplater rekker 10L til ca 20m2 gulvflate. Det er viktig med egen tannsparkel som fordeler riktig mengde lim. Underlaget må være helt plant. Dvs at undergulv av betong mest sannsynlig før flytsparkles før påføring av lim og parkett. Med å hellime parkett til undergulv oppnår man en rekke fordeler som å unngå knirk og generell bevegelse i gulvet. Man kan også montere på større gulvflater der det ville være naturlig  å dele opp i soner. Parkett som er limt til undergulv kan også monteres under kjøkken og andre tyngre installasjoner. Parkettlim MC elastic inneholder primer og membran. Dvs at selv på betonggulv kan dette påføres direkte. 

Antall
På lager og klar for omgående levering

Elastisk parkettlim for helliming av parkett til underlaget. Forbruket er 10L beregnet til 10m2 gulvflate på betonggulv. På undergulv av sponplater rekker 10L til ca 20m2 gulvflate. Det er viktig med egen tannsparkel som fordeler riktig mengde lim. Underlaget må være helt plant. Dvs at undergulv av betong mest sannsynlig før flytsparkles før påføring av lim og parkett. Med å hellime parkett til undergulv oppnår man en rekke fordeler som å unngå knirk og generell bevegelse i gulvet. Man kan også montere på større gulvflater der det ville være naturlig  å dele opp i soner. Parkett som er limt til undergulv kan også monteres under kjøkken og andre tyngre installasjoner. Parkettlim MC elastic inneholder primer og membran. Dvs at selv på betonggulv kan dette påføres direkte.

Liming av parkett mot underlag opp til 85%RF

Liming av parkett mot underlag opp til 85% RF nFlytende polymer.                                  

-reagerer mot fukt.                                  

-fukthindrende membran.                      

-elastisk. Lim + fuktbeskyttelse i ett

Anbefalt limsparkel.

Følg monteringstider.

Max 85 % RF i underlaget. Krever hard flate, f.eks. flytspackel. Luftfuktighet 35% RF-65%RF Spørsmål kontakt din limleverandør

HUSK Å BESTILLE TILHØRENDE TANNSPARKEL!!

Book time i vårt showroom i Oslo her

(NB! Det er kun parkett og noe laminat som er utstilt i Oslo. Klikk HER å se nederst på siden hva som er utstilt)

Nødvendig tilbehør

6 produkter til